Corrigerend bruidsondergoed voor onder je trouwjurk kiezen? Wij geven tips! « Huwelijk

Corrigerend bruidsondergoed voor onder je trouwjurk kiezen? Wij geven tips!

Ben je superblij met je jurk, maar wil je graag dat hij net wat mooier valt? Dan is het tijd om corrigerende bruidsmode te shoppen. Met de juiste lingerie wordt jouw lichaam nog beter gecomplimenteerd in je bruidsjurk. De vraag is: welk corrigerend ondergoed heb je nodig? Wat past het best bij jou en je jurk? Wij helpen je kiezen!Curveswear Bruidslingerie

Waarom corrigerende bruidsmode?

Waarom kiezen veel bruiden ervoor om corrigerende bruidsmode te dragen? De shapewear zorgt ervoor dat jouw jurk nog mooier staat. Het strijkt je lichaam glad en er zijn geen naden of bobbels zichtbaar. De jurk zit perfect.

Nu denk je misschien: shapewear, dat staat toch niet sexy? Toch is er tegenwoordig heel mooie trouwlingerie te koop die corrigerend is én er sexy uitziet. Je kunt er ook voor kiezen om neutraal corrigerend ondergoed te kopen die jouw lichaam het beste ondersteunt. Na het feest verwissel je je shapewear dan voor een sexy body of een babydolljurkje voor de slaapkamer.Curveswear bruidslingerie

Welk shapelevel kies je?

Tijd om corrigerende bruidslingerie te kiezen? Overweeg dan welk shapelevel je wenst. Je hebt keus uit light, medium en strong. Light corrigeert je figuur niet echt, maar strijkt je wel glad. Het is de perfecte optie wanneer je een satijnen trouwjurk draagt en geen naden wilt zien, maar niet per se sterk corrigerend ondergoed wenst.

Medium corrigeert wat sterker, maar is nog wel zeer comfortabel om te dragen. Stong corrigerende trouwlingerie is geschikt voor speciale gelegenheden (zoals je trouwdag!) Deze bruidslingerie zal echter wel behoorlijk strak zitten en als je niet gewend bent om shapewear te dragen, vind je het misschien niet comfortabel om dit de hele dag aan te hebben.Curveswear corrigerend ondergoed

De kleur van bruidslingerie

Het kiezen van de juiste kleur is erg belangrijk, zeker als je een doorschijnende trouwjurk hebt. In dit geval kies je het beste voor corrigerend ondergoed dat om en nabij dezelfde kleur heeft als jouw huidskleur. Als je bruidsjurk niet doorschijnt, kun je ook voor wit, zwart of iedere kleur ertussenin kiezen.

De juiste trouwlingerie voor jouw trouwjurk

Wanneer je op zoek bent naar bruidsondergoed zal het type jurk dat je gaat dragen grotendeels bepalen wat voor soort lingerie je gaat dragen. Wij geven je graag wat tips die je zullen helpen bruidsondergoed te vinden dat perfect af te stemmen is op je mooie jurk.bruidslingerie corrigerend

Strakke jurk

Draag je een zeemeermin- of trompetjurk? Doordat deze jurken vrij strak zitten, is het fijn om corrigerend ondergoed te dragen dat je hele figuur shaped. Geschikt zijn bijvoorbeeld de bodyshapers die tot aan de knieën reiken. Je maagstreek, taille, buik, heupen en dijen worden gecorrigeerd. Ook hoef je je geen zorgen te maken over schurende dijen. Een nadeel: naar de wc gaan kan een uitdaging zijn.

Om dit iets eenvoudiger te maken zou je voor een shapewearbroekje kunnen kiezen met een hoge taille en lange pijpjes. Als je je geen zorgen maakt om schurende dijen kun je ook een body dragen zonder pijpjes en een sluiting bij het kruis.

Strapless jurk

Of je nu een strapless baljurk of zeemeerminjurk draagt, je wilt absoluut je shapewear niet boven je jurk willen zien uitsteken. Een body of hemdje met bandjes valt dus al af. Een broekje met hoge taille is een betere optie. Je zou ook voor een waistnipper of een korset kunnen kiezen.

Baljurk

Onder een baljurk kun je vrijwel iedere shapewear dragen. Populair zijn de waistnippers. Als je baljurk wijd uitloopt vanaf de taille is de waistnipper een goede optie. Deze laat je taille extra small ogen. Een Hoge corrigerende slip corrigeert ook je buik. Het is een goede optie wanneer je een baljurk hebt die wijd uitloopt vanaf de heupen.Curveswear voor onder trouwjurk

Jurk met open rug

Draag je een jurk met open rug? Dan kun je kiezen voor een body met open rug of een corrigerend broekje. Als de rug erg laag is uitgesneden, mag het broekje niet te hoog zitten. Een body dragen wordt in dit geval ook wat lastiger. Je kunt wel een plak-bh dragen. Deze geeft je borsten meer vorm en ondersteuning dan tepelstickers. Het heeft geen bandjes en is niet zichtbaar aan de achterkant.

Schurende benen

Wil je geen shapewear dragen maar heb je wel bovenbenen die tijdens het lopen tegen elkaar aankomen? Een mooie kanten beenband past dan precies bij jouw outfit en zorgt er voor dat je pijnloos de dag door komt.

Shop de beste bruidslingerie

Kies bruidslingerie die past bij het model trouwjurk dat je draagt en kies voor een corrigerend level waar je je comfortabel in voelt. Kies tot slot de juiste kleur, zodat je shapewear niet zichtbaar is onder je jurk.

Wil je keuze hebben uit een groot assortiment van kwalitatief hoogstaande shapewear voor bruiden? Bezoek dan Curveswear. Hier vind je voor iedere jurk en voor ieder figuur de beste bruidslingerie. Wij wensen je veel succes met je zoektocht en veel plezier op je grote dag!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Corrigerend bruidsondergoed voor onder je trouwjurk kiezen? Wij geven tips!

Poirier, een tipje van de sluier gelicht…