Trouwringen met een vingerafdruk: persoonlijk en uniek « Huwelijk

Trouwringen met een vingerafdruk: persoonlijk en uniek

Zulke ringen zijn niet alleen persoonlijk, maar ook uniek. Niemand op deze aardbol heeft dezelfde vingerafdruk als jullie. Dat maakt trouwringen met vingerafdruk tot een speciaal sieraad dat niemand anders heeft.

Als jullie kiezen voor een vingerafdruk ring, dan zoeken we eerst samen naar trouwringen die perfect bij jullie passen en die helemaal naar jullie smaak zijn. Daarna zoeken we de beste plaats om de afdruk te graveren. Vervolgens maken we een print van jullie vinger en we maken jullie ringen. De vingerafdruk wordt tot slot heel diep in de ring gelaserd. De gravure blijft dan ook je leven lang mooi. 

Trouwringen met een vingerafdruk

Veel modellen uit onze collectie zijn geschikt voor het plaatsen van een vingergravure, of je nou houdt van moderne trouwringen met strakke lijnen of van organische ringen met meer golvende vormen. Wil je een gravure aan de binnenkant of buitenkant van je ring, wil je er mooie diamanten bij? We reiken je wat ideeën aan!

Vingerafdrukringen zijn bijzonder en trekken dan ook de aandacht. Je blijft er je hele leven met plezier naar kijken. Dus kom eens langs om onze unieke collectie met eigen ogen te bekijken en de ringen met fingerprint uit te proberen!

vingerafdruk op trouwring

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Unieke trouwringen

Trouwringen met een vingerafdruk: persoonlijk en uniek

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

De bijzondere collecties van Jéh Jewels

Gerelateerde bedrijven