Unieke trouwringen « Huwelijk

Unieke trouwringen

Hebben jij en je aanstaande al een idee van welke richting jullie op willen? Wordt het een klassiek ontwerp met een onverwachte twist? Of zoek het onderscheid door te kiezen voor meerdere kleuren, een speelse diamantzetting of een bijzonder lijnenspel. Om je te inspireren staan hieronder alvast een aantal unieke trouwringen voor je op een rijtje gezet.

Sprankelende ringen

De exclusieve trouwringen van edelsmid Hildardjan Verweij hebben één ding met elkaar gemeen: diamanten spelen de hoofdrol. Het licht dat van bovenaf in de briljant schijnt, spat uiteen in verschillende kleuren. Variërend van warm rood, oranje en geel, tot koel groen, blauw en helder violet. Dit fonkelende kleurenspel wordt in vaktaal ook wel ‘het vuur’ van een diamant genoemd.

Tijdloze klasse

De damesring van set Riflesso heeft een grote princess geslepen diamant en schittert bij elke beweging. De vierkante diamant komt perfect uit, dankzij de rechte lijnvoering en de rustige uitstraling van het gematteerde witgoud. Het dieper liggende gedeelte is glanzend gepolijst, waardoor er een mooi contrast ontstaat. De groef vormt een subtiel accent. De set is ook erg mooi in een geelgouden of roségouden uitvoering. Zo’n andere kleur geeft de ringen meteen een compleet andere uitstraling.
Unieke trouwringen

Stralend middelpunt

Model Alba is een unieke trouwring van witgoud met een grote witte briljant als blikvanger. Vanuit elke invalshoek ziet de steen er weer anders uit en hij is ook goed te zien als je de ring draagt. De briljant lijkt wel te dansen, maar zit in werkelijkheid veilig opgesloten tussen de twee witgouden banen. Er zijn verschillende herenringen die goed bij dit opvallende design passen.
Unieke trouwringen

Ringen laten maken door een goudsmid is maatwerk en heeft als voordeel dat jullie straks exclusieve trouwringen hebben, helemaal passend bij jullie persoonlijke smaak. Je krijgt altijd een ontwerp voor een paar trouwringen die bij jullie passen. En die ook samen één geheel vormen, zelfs als jullie een heel verschillende smaak hebben.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gratis trouwringenmagazine

Unieke trouwringen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Gerelateerde bedrijven