Dark_loader
De bijzondere collecties van Jéh Jewels « Huwelijk
Large_bruidssieraden_jehjewels_banner

De bijzondere collecties van Jéh Jewels

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Bruidsaccessoires

0

Reacties

Jéh is de afkorting van Jacoba Elisabeth Heemsbergen, de initialen van Coby van Buuren die Jéh Jewels 25 jaar geleden heeft opgericht. Jéh Jewels komt uit Maasland. De plek waar wij, moeder en dochter, al 25 jaar inspiratie vinden voor het ontwerpen van onze ambachtelijke en tijdloze sieraden.

De sieradentrends veranderen vaak. Daarom ontwerpen Coby en Elselien twee keer per jaar een nieuwe collectie. De collecties in het voorjaar en najaar passen zich aan op het seizoen. Sommige trends borduren voort op de afgelopen jaren, maar er zitten altijd verassingen tussen.

Jeh Jewels

Door de combinatie van de verschillende kleuren en mooie organische vormen ontstaan er prachtige authentieke sieraden van hoogwaardige materialen. De ronde, speelse vormen met bijzondere structuren creëren samen elke keer weer een warme en authentieke collectie.

De ontwerpen van deze Nederlandse designers worden bij diverse ateliers over de hele wereld vervaardigd. Oog voor detail, puur, een eigen stijl met smaak én passie voor het ambacht: ieder sieraad is authentiek en gemaakt met liefde.

Tevens staat elk handgemaakt detail van de Jéh Jewels-producten voor kwaliteit. Jéh Jewels gebruikt altijd hoogwaardige materialen zoals 925 sterling (geoxideerd) zilver, G14K zilver verguld, gold filled, G14K goud en echte edelstenen en parels.

Bekijk de gehele collectie op: www.jehjewels.com

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde bedrijven