Trouwen bij Marc Lange Sieraden « Huwelijk

Marc Lange Sieraden

Mient 12
1811 NC Alkmaar

072 5204814
info@marclange.nl
www.marclange.nl

Een liefde voor het leven vraagt om een ring voor het leven

Marc Lange Sieraden is sinds 2001 gevestigd in hartje Alkmaar. In een sfeervol pand presenteert edelsmidjuwelier Marc Lange samen met zijn team een eigentijdse collectie sieraden en horloges. Zijn stijl is puur en origineel. Hij mixt luxe en vrouwelijkheid met een vleugje brutaliteit.Marc Lange sieraden

Traditionele edelmetalen als goud, platina en zilver maakt Marc modieus door ze te combineren met bijvoorbeeld titanium en zirkonium. Dat resulteert in herkenbare ontwerpen die in eigen atelier worden ontworpen en gemaakt. Een aantal exclusieve horlogemerken verruimt het assortiment. Natuurlijk verzorgt Marc ook werk in opdracht en repareert, restaureert of verandert hij bestaande creaties.

Unieke ontwerpen

Sieraden van Marc Lange zijn stijlmakers. In elk ontwerp staat de spanning tussen vorm en materiaal centraal. Hightech metalen als titanium en zirkonium voelen zich thuis bij glanzend goud en sprankelende stenen. Vooral diamanten met een rode, lichtblauwe, bruine of zwarte tint, krijgen alle kans om te schitteren. De collectie bestaat uit ringen, trouwringen, colliers, armbanden, broches, oorsieraden, manchetknopen en dasspelden. De sieraden zijn stuk voor stuk handgemaakt, dus naast speciaal is elk ontwerp ook nog eens uniek.Marc Lange trouwringen ontwerper

Trouwringen

Natuurlijk wil je op je trouwdag schitteren als nooit tevoren. Marc helpt je daarbij graag. Een creatie van zijn hand geeft niet alleen extra glans aan je trouwdag, maar ook aan alle dagen daarna. Een trouwring is tenslotte méér dan een ring. Het is het zichtbare van het onzichtbare: de band tussen twee mensen. Die is uniek. Net als iedere set trouwringen van Marc Lange.

Marc Lange werkt rechtstreeks voor de uiteindelijke drager en kan hierdoor zeer concurrerend werken met eindeloze mogelijkheden.

"De enige die zó uniek is! En daarom ook de enige die onze trouwringen heeft mogen ontwerpen en natuurlijk mogen maken. Voor altijd bedankt Marc!"

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gratis trouwringenmagazine

Unieke trouwringen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Gerelateerde bedrijven