Alles over trouwstress en verschillende manieren om te ontspannen « Huwelijk

Alles over trouwstress en verschillende manieren om te ontspannen

Jammer genoeg kan in dit magische gevoel verandering in komen. Heel veel vrouwen ervaren het plannen van de trouwerij als erg stressvol waardoor dit niet uitpakt zoals zij gehoopt hadden. Toch zijn er heel veel manieren om ook tijdens het plannen ervoor te zorgen dat je dit magische gevoel blijft houden. Wat zijn nou precies deze manieren? Lees dan verder.

Eten

Eén van de meest voorkomende oorzaken van trouwstress is toch wel het afvallen. Vrouwen willen er ‘perfect’ uitzien op hun trouwdag en willen daarom nog veel kilo’s kwijtraken. Dit leidt er vaak toe dat er heel veel gesport gaat worden en veel op het eten gelet wordt. Ik raad dit sterk af. Op je voedsel letten kan natuurlijk nooit kwaad maar je hoeft nooit honger te hebben.
afvallen voor trouwdag

Probeer dus een balans te vinden in het sporten, gezonde eten en ook nog het genieten. Je moet namelijk niet vergeten dat je partner je niet voor niets ten huwelijk heeft gevraagd; hij/zij vindt je dus al prachtig. Toch zijn er wel producten die volgens onderzoek ontspannend kunnen werken. Heb je veel stress? Eet dan pure chocolade, banaan en havermout. Deze producten bevatten een bepaalde stof die ertoe leidt dat je je ontspannener voelt.

Leuke dingen blijven doen

Tijdens de maanden dat je je bruiloft aan het plannen bent neigen veel mensen ertoe dat ze met niets anders bezig zijn de grote dag. Ook dit raad ik af. Probeer af en toe leuke dingen met je partner in je plannen en met je vrienden. Probeer ook tijdens deze afspraak niet te praten over al jouw trouwstress. Je zou bijvoorbeeld samen met je beste vrienden enkele yogalessen kunnen doen. Zo wordt je volledig zen en heb je nog eens een leuke tijd met je vrienden.
Ontspannen richting trouwdag

Tijd voor jezelf

Naast tijd besteden aan je partner en je vrienden, moet je soms ook tijd aan jezelf besteden. Ga dus eens een goede film kijken, begin met een leuke Netflix serie en neem eens af en toe een goede massage. Zelf heb ik heel veel eraan gehad om zo af en toe te mediteren. Probeer bijvoorbeeld 3 keer per week even een half uurtje te mediteren zodat je je kan focussen op je ademhaling en je volledig kan ontspannen. Daarnaast zou je ook een keertje in je eentje kunnen gaan shoppen om zo tot jezelf te komen. Inspiratie nodig? Klik dan hier.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwbibbers

Hoe voorkom je trouwstress

Alles over trouwstress en verschillende manieren om te ontspannen

Romantische uitjes voor als je pas bent getrouwd!

Gerelateerde bedrijven