Keuzestress? Tijd voor ontspanning. « Huwelijk

Keuzestress? Tijd voor ontspanning.

Zin om eens goed te lachen samen? Snel energie of ontspanning nodig? Of je nu twee minuten tijd hebt of een hele avond, of je nu met tweeën bent of met vijftien, ‘Funny Games’ is dé leukste oplossing. Speel wanneer je maar wilt en waar je ook bent en beleef samen een onvergetelijke tijd met deze 101 funny games!

Deze feestelijke doos zit boordevol met de mafste spelletjes voor jong en oud!
Pak om de beurt één van de vrolijk gekleurde rolletjes uit de doos en speel de leukste doe-spelletjes als;

• Bind je eigen schoenen aan elkaar en vouw je handen achter je rug samen. Probeer nu om je handen, zonder ze van elkaar te halen, voor je lichaam te krijgen.

• Stop een krant tussen je knieën en geef deze door aan jouw linker medespeler, die deze moet aanpakken en weer met zijn knieën door moet geven.

• Kijk wat iedereen aan heeft en doe vervolgens je ogen dicht. Je medespelers wisselen nu een aantal kledingstukken met elkaar. Kun jij raden wat er veranderd is?

Deze en de vele andere spelletjes zorgen voor hilarische momenten met vrienden, vriendinnen, of familie.

Tip: Een romantisch spel voor jullie samen. Hart vol Romantiek is een zinnenprikkelend spel voor jou en je partner. Jij of je partner neemt met het pincet een rolletje uit het hart. Wat gaat er met jullie gebeuren? Wordt het een warm en heerlijk samenzijn of een intieme en hartstochtelijke avond?

www.aanzee.com

Reageren

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Trouwbibbers

Leuke ontspannende huwelijks uitjes

Hoe voorkom je trouwstress

Gerelateerde bedrijven