Trouwen bij Floral Stories « Huwelijk

Floral Stories

De Goornhoek 1
7841 HC Sleen

06 10360834
info@floralstories.nl
www.floralstories.nl

Altijd kunnen genieten van jullie bruidsbloemen

Wil je op een bijzondere, unieke en moderne manier voor altijd kunnen genieten van jouw speciale huwelijksbloemen? Kies er dan voor om de bloemen in te laten gieten in epoxy door Floral Stories.

Floral Stories is de specialist in het vereeuwigen van trouwbloemen. Het effect van epoxy is alsof de trouwbloemen in glas gegoten zijn. Niet alleen heb je zelf een tastbare herinnering van de mooiste dag van je leven, ook is het een geweldig cadeau om aan je dierbare gasten te geven.
Bruidsboeket bewaren

Speciale herinnering

Floral Stories staat voor een innovatieve en moderne manier van bloem behoud. Met de grootste zorg wordt op professionele wijze elke bloem individueel gedroogd en geprepareerd zodat de kleur en vorm in perfecte staat blijft.

Floral Stories biedt een breed assortiment aan mogelijkheden om jouw trouwbloemen voor altijd te bewaren. Ga jij voor een ware eye-catcher in huis, of liever voor een fijn sieraad om de herinnering nóg dichterbij je te dragen? Bekijk alle mogelijkheden op www.floralstories.nl en behoud jouw herinnering aan jouw trouwdag voor eeuwig.

Gerelateerde artikelen

Hoe voorkom je trouwstress

Bloemen op je bruiloft

Bloemenmeisjes

Dit zijn 15 originele huwelijkscadeaus

Gerelateerde bedrijven