Tafeldecoratie op je bruiloft « Huwelijk

Tafeldecoratie op je bruiloft

Ook op tafel mogen bloemen als decoratie niet ontbreken; van romantische vaasjes, tot fleurige boeketten of een indrukwekkend centerpiece. Bloemen zijn er in allerlei verschillende kleuren, dus ongetwijfeld ook in jullie themakleur. Qua soorten is er al helemaal veel keuze. 
Tafeldecoratie Gerben Pul Fotografie
Foto: Gerben Pul Fotografie

Een aanrader is wel om te gaan voor bloemen uit jullie trouwseizoen. Naast dat ze dan op hun mooist zijn, is dit ook de meest voordelige keuze. Denk daarnaast ook eens aan planten, boompjes en tafeldecoratie van blad of kruiden, voor een natuurlijke, warme uitstraling.

Weddingstationery

Praktisch, maar ook erg chique zijn naamkaartjes, menukaarten en tafelnummers helemaal in de stijl van jullie bruiloft. Voor je gasten is duidelijk waar ze moeten zitten en wat ze geserveerd krijgen en met een net lettertype, romantische foto of mooie afbeelding ziet het er al gauw verzorgd en stijlvol uit. Met de trouwdatum, de namen van je gasten of een andere persoonlijke touch maak je je tafeldecoratie extra persoonlijk.

Tip! Heb je weinig oog voor decoratie? Een professionele weddingstylist helpt je graag verder en weet precies wat mixt en matcht.
In Style Styling & Decoration
Foto: In Style Styling & Decoraties

Wat nog meer?

Een belangrijk onderdeel van de tafelstyling is het servies. Je kunt kiezen voor neutraal wit (met bijvoorbeeld gouden details), maar ook natuurlijke materialen zijn helemaal van deze tijd. Met bont servies voeg je gemakkelijk wat extra (pastel)kleuren toe aan de dinertafel.

Vind je het allemaal nog wat leeg? Fruit, een sprookjesachtige tafelloper of kaarsen geven meteen extra sfeer. Als je erg creatief bent of een ster in ontwerpen kun je er natuurlijk ook voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met bijvoorbeeld een DIY servetring.

Door Rinske van Rootselaar
Foto boven: Puur Bruidsgeluk

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

De leukste zomerse trouwideeën

DIY-projecten voor een bruiloft met een extra persoonlijke touch

My M&M's als bedankjes

Gerelateerde bedrijven