Trouwen bij Puur BruidsGeluk « Huwelijk

Puur BruidsGeluk

Onwaardsedijk 22
3247 LG Dirksland

06 15298288
info@puurbruidsgeluk.nl
www.puurbruidsgeluk.nl

Gefeliciteerd, jullie hebben trouwplannen!

Daar is al heel wat aan vooraf gegaan. Je hebt elkaar ontmoet, leren kennen en je bent misschien al ten huwelijk gevraagd!
 
Dat is natuurlijk allemaal al hartstikke romantisch, spannend en ook een beetje emotioneel, om nog maar te zwijgen over jullie toekomstige trouwdag! Al jullie mooie herinneringen komen op deze mooie dag naar boven en jullie gaan samen nog veel mooie herinneringen maken.
Claudia de Groot-Kroeze
 

Jullie trouwdag moet perfect zijn!

Er is vast al eens nagedacht over de perfecte droombruiloft. Een traditionele christelijke bruiloft, origineel, met of zonder bruidskindjes, een kleurenthema bruiloft, een festival wedding of een buitenbruiloft. Een oldtimer of een nieuwe Tesla, en misschien een bruiloft met een knipoog naar het trendy vintage. Kortom; jullie trouwdag moet zijn als die van jullie dromen!
 

Waar ga je beginnen?

Ja dat dromen is leuk, alleen hoe ga je die dromen allemaal uitwerken tot jullie dag? Al die plannen en te leuke ideeën, het moet ook (een beetje) praktisch zijn. Er zijn ook vast veel vragen:  Wat kost een bruiloft ongeveer en wat kost een weddingplanner?
 
Puur BruidsGeluk is een christelijke weddingplanner en helpt jullie graag met het organiseren van de bruiloft!
Puur BruidsGeluk Christelijke Weddingplanner
 

Mijn doel:

Als christelijke weddingplanner een meerwaarde te zijn door te ontzorgen voor een bruidspaar en hun gasten! Een dag zonder stress en zonder nadenken of alles wel écht goed geregeld is.
 

Hoe?

Het luisteren naar de wensen van een Bride & Groom- to be, en hun blij te maken door hun plannen, ideeën en dromen uit te werken voor hun perfecte bruiloft.
 
Voor inspiratie kun je mij volgen op instagram @puurbruidsgeluk_weddingplanner of een kijkje nemen op mijn website www.puurbruidsgeluk.nl.

Gerelateerde artikelen

Zondag 29 mei: WeddingFair Rotterdam

Bloemen op je bruiloft

Waar zit welke bruiloftsgast?

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2022

Gerelateerde bedrijven