Trouwen bij Gerben Pul Trouwfotografie « Huwelijk

Gerben Pul Trouwfotografie

Jan Pieter Heijestraat 49-2
1053 GK Amsterdam

06 42371577
trouwen@gerbenpul.nl
www.gerbenpul.nl

Trouwreportages met een journalistieke inslag

Ik doe mijn best emoties, details en de dingen waar jullie aandacht aan hebben besteed in de voorbereiding mooi vast te leggen.Gerben Pul Trouwfotografie

Het juiste licht, daar ben ik continue naar op zoek. Voor de sfeer, maar ook voor jullie gezicht. Belangrijk is jullie je er op je mooist uit te laten zien!

‘Wat ik vaak van het bruidspaar aan het einde van een trouwdag hoor is dat ze amper door hebben gehad dat ik er was. Dat is mijn doel; op een zo onopvallend mogelijke manier wel juist dié momenten te fotograferen waar jullie jaren later nog van na kunnen genieten.’Gerben Pul Bruidsfotograaf

Luxe albums

Jullie ontvangen altijd een USB-stick met daarop hoge resolutie beelden. Daarnaast is er de mogelijkheid een kwalitatief luxe album te bestellen. Deze wordt eco-friendly geproduceerd en altijd geleverd met een bijpassende houten box. 

Enthousiast geworden en benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft, Neem gerust contact met mij op.

"Gerben heeft van onze bruiloft echt prachtige foto's gemaakt en die in een heel mooi album opgeleverd. Gerben is heel vriendelijk en boven alles een uitmuntende fotograaf. We zijn super blij dat we voor Gerben hebben gekozen!"

Gerelateerde artikelen

Belgische foto- en videostudio Lux opent vestiging in Amsterdam

Bruidsvideografie een vak apart

Bruidsreportage is vakmanschap

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024

Gerelateerde bedrijven