Trouwen bij In Style Styling & Decoraties « Huwelijk

In Style Styling & Decoraties

Kraaivenstraat 34
5048 AB Tilburg

013 5906171
info@instylestyling.com
www.instylestyling.com

Unieke weddingstyling

Gaan jullie trouwen en zoeken jullie de perfecte styling? Wij hebben ervaren weddingstylisten en een breed assortiment aan trendy trouwdecoratie.  

In Style Styling zorgt ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over de styling. Wij regelen dat alles er precies naar jullie wens uit komt te zien. Ons ervaren stylingteam is gespecialiseerd in exclusieve en stijlvolle weddingdesigns op elke (buiten)locatie. 
Weddingstylist Tilburg Anouk Lisman

Stylingtips en ideeën

Graag nodigen wij jullie uit in onze grote showroom in Tilburg voor een persoonlijk adviesgesprek over bruiloftstyling. Op die manier kunnen jullie nog meer inspiratie opdoen voor jullie bruiloftdecoraties. Daarna gaan jullie naar huis met goede styling adviezen en ideeën. Wij verzorgen met liefde de weddingstyling van jullie dromen, waarbij geen enkele bruiloft hetzelfde is.

Webshop trouwdecoratie

Zijn jullie op zoek naar hippe of rustieke bruiloftsdecoraties zoals enveloppendozen, lampionnen, gastenboeken, ballonnen, tule of tafellopers? In Style Decoraties beschikt over een uitgebreid assortiment van de laatste trouwdecoraties om jullie bruiloft stijlvol mee te versieren. 

Heb je een vraag over een van onze decoraties of wil je graag wat advies over bruiloft aankleding, stuur dan een mail via info@instylestyling.com of bel naar 013-590 61 71. Wij zijn op afspraak geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

Bloemenmeisjes

Dinsdag 26 september: Wedding Event Kaatsheuvel

Vermaak tijdens jullie bruiloft

Gerelateerde bedrijven