Rozen maken jouw trouwdag compleet! « Huwelijk

Rozen maken jouw trouwdag compleet!

Op een traditionele bruiloft, passen witte rozen heel mooi bij een witte bruidsjurk en kun jij de locatie ook opmaken met overal witte rozen of juist kleurrijke rozen zoals roze rozen. Dit alles ligt aan jouw thema en de persoonlijke smaken van het koppel. Om de ceremonie helemaal compleet te maken, kunnen de getuigen ook een hele mooie bos rozen naar keuze vasthouden. Dit geeft een mooi compleet beeld en dit zal de ceremonie ook zeker opfleuren.
Rozen op jullie bruiloft

Een bijzonder trouwgeschenk aan jouw gasten

Je wilt de gasten natuurlijk een mooi aandenken geven aan jouw trouwdag. Hoe leuk is het als jij iedere gast een roos geeft om mee naar huis te nemen. Zo maak je een onvergetelijke indruk op jouw gasten. De rode rozen zijn perfect om per stuk te verpakken en mee te geven aan de gasten. Dit benadrukt de liefde en dit laat de waardering van jouw kant zien dat zij er waren om het bijzondere moment mee te maken. Wil jij helemaal een uniek cadeau meegeven? Dan zijn er regenboog rozen. Deze rozen zijn bewerkt met een natuurlijke inkt, waardoor de rozen alle kleuren van de regenboog krijgen.
Rozen op jullie bruiloft

Verschillende kleuren rozen voor de bruiloft

Wanneer jij jouw bruiloft in de lente of zomer houdt, is het gebruik van warme kleuren in de rozen erg mooi. De zalmkleurige rozen zijn prachtige rozen om bij jou te dragen, wanneer jij naar het altaar loopt. Ook de gele of zachtroze rozen passen heel erg in het thema van een lente- of zomerbruiloft. Kortom, er zijn heel veel verschillende kleuren rozen die jij kunt kiezen, die perfect in het thema van jouw bruiloft passen!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

Tasje van bloemen

Bloemenmeisjes

1 jaar getrouwd? Zo vier je dat!

Gerelateerde bedrijven