Trouwen bij Ledters Verhuur « Huwelijk

Ledters Verhuur

Klein Laar 1
5268 KX Helvoirt

06 52210628
info@ledtersverhuur.nl
www.ledtersverhuur.nl

Ledters op jullie bruiloft

Sfeervol met een persoonlijke touch!

Ledters verhuurt prachtige lichtletters voor jullie bruiloft! Deze letters zijn met de hand gemaakt en zeer luxe afgewerkt. Hetgeen wat deze letters zo bijzonder maakt is het sfeervolle warme licht wat de letters geven! Het is tenslotte bedoelt om extra sfeer te maken!

Veel voorkomende keuzes zijn; “LOVE”, “jullie initialen met een hart of ‘&-teken in het midden”, “JA”, “I DO”, “MR & MRS”, “MR & MR”, of “MRS & MRS”. Uiteraard zijn alle combinaties mogelijk, dus laat je fantasie de vrije loop!
Lichtletters bruiloft
Foto: By Tess Fotografie

Echte eye-catcher

Je kunt de entree naar jullie feesttent, zaal of ceremonie decoreren de letters. Later op de dag is het mogelijk om de letters te verplaatsen naar de feestzaal. Zo zijn de letters extra waardevol op jullie dag! De letters worden ook vaak als eye-catcher geplaatst bij de ceremonie. Het geeft een sfeervolle en persoonlijke touch aan de setting. Eventueel kun je de letters nog aankleden met wat bloemen of andere decoratie objecten.

Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje op onze website voor meer foto’s en informatie.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen of neem gerust contact met ons op via 06-52210628 of info@ledtersverhuur.nl.

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

My M&M's als bedankjes

De leukste zomerse trouwideeën

Een magisch einde aan je bruiloft

Gerelateerde bedrijven