De ideale locatie voor je bruiloft « Huwelijk

De ideale locatie voor je bruiloft

1. Kies een locatie waar je mooie trouwfoto’s kunt maken.

Op je bruiloft gaat het er ook om herinneringen te maken en die vast te laten leggen. De foto’s en video  zullen jou en je partner ook jaren later nog laten glimlachen als je de locatie goed hebt gekozen. Wat past nu echt helemaal bij jullie als stel. Kies een locatie waarbij je zeker bent dat er mooie plaatjes kunnen worden geschoten. Dat is ook leuk voor je gasten immers.

2. Zorg dat de locatie goed bereikbaar is.

Een grote bruiloft betekent dat er vaak ook mensen komen die niet bekend zijn in de omgeving waar jij trouwt. Voorkom dat er teleurstellingen komen vanwege slechte bereikbaarheid. Kies jij bijvoorbeeld voor een trouwlocatie in Eindhoven? Een duidelijke route en parkeerruimte is beslist een pre voor de gasten die van ver moeten komen.
Trouwen bij Beachclub Sunrise
Foto: Beachclub Sunrise

3. Kies voor ervaring.

Hulp van vrienden is natuurlijk altijd welkom, maar op een trouwfeest moet er veel gebeuren. Een bruiloft is op sommige manieren anders dan een gewoon feest. Waarschijnlijk heb jij in samenspraak met anderen die helpen organiseren een bepaald programma voor ogen voor die bijzondere avond. Het is een feit dat het gewoon belangrijk is dat de locatie waar het feest plaatsvindt voldoende ervaring heeft met eerdere bruiloften. Dat betekent dat de staf iets kan toevoegen aan een bruiloft en niet door onbekendheid in de weg gaat lopen.

4. Hoe zit het met drankjes en hapjes?

Zeker op een bruiloft is het van belang dat er in drankjes en hapjes een ruime keuze is. Ook hier speelt de ervaring bij de horecagelegenheid een belangrijke rol. Vaak heeft een bedrijf dat regelmatig bruiloften organiseert ook een speciale weddingplanner in dienst. Deze kan samen met jouw partymanager ervoor zorgen dat de gasten op hun wenken worden bediend en dat zorgt voor extra sfeer en gezelligheid.
Bruidstaart en donuts
Foto: By VT Photography

5. Maak goede afspraken en kies een betrouwbare locatie.

Bij een bruiloft wil je niet naar iedere euro kijken, maar je moet het ook financieel goed plannen. Een van de belangrijkste items daarbij is of je gaat voor een vast bedrag per bruiloftsgast of nacalculatie kiest. Bij het tweede wordt er afgerekend op basis van het werkelijk gebruik van drankjes en hapjes. Dat kan nog wel eens een negatieve verrassing opleveren, maar op een betrouwbare locatie ook goed uitpakken.

6. Kies voor een bijzondere locatie.

Woon jij in de buurt van Eindhoven en zoek je een geschikte locatie in die buurt? Overweeg dan ook eens Beachclub Sunrise. De zee zal je in Eindhoven niet kunnen vinden, maar wel een mooi strand aan een meer. Als dat voor jou een droomlocatie is, zit jij wel goed voor je bruiloft daar. Vraag maar eens verdere informatie op en je zal ontdekken dat aan de hiervoor genoemde punten wordt voldaan.

Foto boven: Roos Photo Art

Reageren

Gerelateerde artikelen

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Always Forever Trouwbeurzen 2024

Trouwen in Brabant

De ideale locatie voor je bruiloft

Gerelateerde bedrijven