Trouwen bij Roos Photo Art « Huwelijk

Roos Photo Art

Brederode 78
2261 HJ Leidschendam

06 24446077
wim@roosphotoart.nl
www.trouwfotograafroos.nl

Trouwfotograaf Wim Roos

Een bruiloft draait om liefde, romantiek, plezier, trots en ontroering, al het moois van het leven in één dag. Trouwfotograaf Wim Roos staat garant voor mooie en sfeervolle trouwfoto's van alle onvergetelijke momenten op jullie huwelijksdag.

Als bruidsfotograaf zorg ik ervoor dat de momenten die voor jullie belangrijk zijn, op een mooie manier worden vastgelegd, zodat jullie onbezorgd van de dag kunnen genieten. Tijdens de huwelijksdag maak ik graag onverwachte spontane foto's. Je poseert alleen tijdens de fotoshoot op de door jullie gekozen locatie. Dit kan op een luchtige, klassieke of aparte manier, wat jullie wensen ook zijn!
Trouwfotograaf Leidschendam

Waardevolle herinnering

Een trouwalbum is een waardevol geschenk, die de mooie herinneringen van jullie trouwdag op bijzondere manier weergeeft. Als je kiest voor een trouwalbum, wordt in overleg met jullie een selectie gemaakt van de mooiste foto's om er vervolgens een waar kunstwerk van te maken in de vorm van een digitaal fotoalbum.

"Wim is een hele prettige, professionele en flexibele fotograaf. Hij denkt goed mee, neemt al je wensen mee en zet zich echt in om het perfecte moment te pakken."

Gerelateerde artikelen

Large_trouwringen_christian-bauer_verlovingsringen

Christian Bauer: voor altijd

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2020/2021

Large_trouwfoto_dzidrafotografie_maastricht

Dit kun je doen met je trouwfoto's

Large_trashthedress_fotoshoot

Hoe werkt een 'trash de dress' fotoshoot?

Gerelateerde bedrijven