Trouwen bij By VT Photography « Huwelijk

By VT Photography

IJsduiker 3
3341 DD Hendrik-Ido-Ambacht

06 57235511
info@byvtphotography.nl
www.byvtphotography.nl

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd!

Op naar de voorbereidingen. Een bruiloft vind ik één van de mooiste momenten om vast te leggen. Er is op deze dag zoveel liefde en emotie voelbaar. Een lach, een traan, een tedere aanraking, jullie liefde en emotie. Ik leg dit graag voor jullie vast zodat jullie dit voor altijd kunnen koesteren.By VT Photography

Ik fotografeer alles zoveel mogelijk zoals het is, puur en in het moment. Zodat jullie de dag kunnen herinneren zoals het echt was. Dit doe ik in een ongedwongen sfeer. Niets is zo belangrijk dat jullie jezelf kunnen zijn, kunnen genieten van alle momenten, geforceerd poseren is daarom niet nodig. Ik zet weinig tot niets in scène en zoek heel de dag naar momenten die jullie bruiloft uniek maken. Want ik geloof oprecht dat dát je mooiste herinneringen zijn.

Deze dag staan jullie in het middelpunt. Gedurende de dag beweeg ik me mee met jullie gasten op een onopvallende manier om zo echte momenten van de dag vast te leggen. Jullie familie, vrienden en kennissen waar jullie een emotionele binding mee hebben maken deze dag met hun aanwezigheid ook bijzonder, daarom breng ik hun ook graag in beeld.trouwfotograaf BY VT Photography

Ik ben benieuwd naar jullie wensen en vertel jullie graag wat jullie van mij kunnen verwachten. Wat leuk is om te weten is dat jullie, een dag na het trouwen een mini preview ontvangen. Ik nodig jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek zodat wij gezamenlijk jullie wensen kunnen bespreken. Ook hier maken we er met elkaar een beleving van en proosten we op jullie liefde.

Graag denk ik met jullie mee over de beste invulling van de fotografie. Eén ding is zeker, het wordt een dag om nooit te vergeten!

"Nurmya heeft onze bruiloft gefotografeerd en de foto's zijn echt prachtig geworden. Op de bruiloft voelde Nurmya meer als een gast dan de fotograaf, we merkte niet eens dat ze foto's nam maar ze heeft alles van de hele dag super mooi kunnen vastleggen!"

Gerelateerde artikelen

Large_trouwringen_christian-bauer_verlovingsringen

Christian Bauer: voor altijd

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart 2020/2021

Large_trouwfoto_dzidrafotografie_maastricht

Dit kun je doen met je trouwfoto's

Large_trashthedress_fotoshoot

Hoe werkt een 'trash de dress' fotoshoot?

Gerelateerde bedrijven