Trouwen bij Mustang | Sonarent « Huwelijk

Mustang | Sonarent

Daalakkersweg 2
5641 JA Eindhoven

06 24660554
info@sonarent.nl
www.sonarent.nl

De iconische Ford Mustang als jullie trouwauto

Ben je op zoek naar een unieke en stijlvolle manier om je trouwdag te vieren? Sonarent verhuurt iconische Ford Mustangs die perfect passen bij jullie speciale dag! 

Onze klassiekers, de Ford Mustang 289 GT uit 1965 in de kleur zwart, en de ‘Elvis Presley’ versie Ford Mustang 289 convertible in de kleur wit, zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook om in te rijden. Onze afgestijlde chauffeurs zorgen ervoor dat je veilig en comfortabel op uw bestemming aankomt.
Ford Mustang huren als trouwauto

Uitstekende trouwservice

Bij Sonarent begrijpen we hoe belangrijk uw trouwdag is en we zijn er trots op om deel uit te maken van deze speciale gelegenheid. Onze auto's zijn perfect voor het maken van prachtige foto's en zullen zeker indruk maken op uw gasten. Wij bieden een uitstekende service en zijn altijd bereid om u te helpen bij het kiezen van de perfecte auto voor uw trouwdag. 

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het maken van onvergetelijke herinneringen op jullie trouwdag!
Ford Mustang als trouwauto huren

Onze klassiekers:

1965 MUSTANG 289 GT (ZWART): Zeer exclusieve en zeldzame versie. Deze Mustang is een full-option versie: airconditioning, stuurbekrachtiging, binnenin verstelbare spiegels, enz. Het is een handgeschakelde auto met een V8 / 4.6L motor, het beruchte Cobra blok, dit was een van de eerste muscle cars. 

MUSTANG 289 CONVERTIBLE (WIT): Deze Mustang is, net als de Mustang GT, in topconditie en ook zeer goed onderhouden. Deze auto heeft ook een V8 4.6L motor (Cobra) maar is een automaat. Dit maakt het rijden met deze auto subliem, perfecte auto om mee te toeren.

Gerelateerde artikelen

9 januari: Trouwbeurs West-Brabant

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Always Forever Trouwbeurzen 2024

Op zoek naar een trouwauto

Gerelateerde bedrijven