Hulp van vrienden op je bruiloft « Huwelijk
Large_ohbelle_bruiloft_vriendinnen

Hulp van vrienden op je bruiloft

Bepaalde onderdelen van de bruiloft laat je liever aan een ervaren professional over, maar bijvoorbeeld ballonnen opblazen lukt jullie vrienden ook wel. Ook in de volgende vijf situaties komt een extra paar handen van een familielid of vriend erg goed van pas.

1. Aankleden

Bij het aankleden wordt de bruid vaak geholpen door haar moeder of vriendin(nen). Naast dat het handig is als iemand je kan helpen met je jurk, is het ook een speciaal en gezellig moment.
Martha Bruin Fotografie
Foto: Martha Bruin Fotografie

2. Warm welkom

Om te voorkomen dat je gasten wat verdwaasd rond lopen, is het fijn als iemand (bijvoorbeeld de ceremoniemeester) ze welkom heet en de goede kant op stuurt. Ook bij het wijzen van de juiste stoel en het uitdelen van de corsages is een helpende hand fijn.

3. Assistent van de fotograaf

Soms is het handig als er iemand kan assisteren bij het maken van de foto's. Misschien moet er wel van alles mee naar die ene mooie locatie of heb je een extra persoon nodig die ervoor zorgt dat de sleep niet in de modder hangt.
Trouwfotograaf All in One
Foto: All in One Fotografie

4. Gastenboek en cadeaus coördineren

Zelf heeft het bruidspaar geen tijd om namen op de cadeaus te zetten of ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste plek iets in het gastenboek schrijft. Daarom is wat hulp daar erg fijn. Het zou jammer zijn als je er later achter komt dat niet iedereen iets in het gastenboek heeft gezet.

5. Hulp bij het toilet-bezoek

Denk je dat je het zelf wel redt om met je imposante trouwjurk een bezoekje te brengen aan het toilet? Vergeet dan niet dat zo'n hokje vaak erg klein is, je sleep of hoepel enorm in de weg zit en je toch echt maar twee handen hebt. Privacy is fijn, maar vooral bij bepaalde trouwjurken is hulp van een vrouwelijke bekende toch wel erg handig.

Door Rinske van Rootselaar
Foto boven: Oh Belle Fotografie

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_ohbelle_bruiloft_vriendinnen

Hulp van vrienden op je bruiloft

Large_bruiloft_plannen_tips

Plan de bruiloft van je dromen met deze tips & tricks

Large_trouwdatum_verzetten

Een nieuwe datum voor je bruiloft

Large_inspiratie_bruiloft_floorfoto

Inspiratie opdoen voor je bruiloft

Gerelateerde bedrijven