Trouwen bij Martha Bruin Fotografie « Huwelijk

Martha Bruin Fotografie

Dijkweg 105
2671 CX Naaldwijk

06 39677972
info@marthabruin.nl
www.marthabruin.nl

Mijn passie is het vastleggen van emotie

Er zijn zoveel momenten in een leven die het verdienen om op terug te kijken. Door te spelen met licht, vorm, kleur, structuur en verhoudingen leg ik de focus op jullie mooiste momenten.

Mijn naam is Martha Bruin. Ik woon in Naaldwijk en geniet van familie en vrienden om mij heen. Ik hou van lekker koken, samen eten, wijn, de natuur, wandelen en creatief bezig zijn. Naast fotografie is samen muziek maken mijn grote passie. De camera, maar ook mijn piano zijn daarbij onmisbaar.
Martha Bruin Fotografie Naaldwijk

De sfeer van de dag

Ik houd ervan om iedereen zich op zijn of haar gemak te laten voelen. Door die ontspanning ontstaan de spontane situaties die de werkelijke emotie van het moment tot uiting brengen. Zo wil ik de sfeer van de dag vastleggen. Bij het bekijken van de reportage beleef je de trouwdag als het ware opnieuw. De emotie, de blijdschap en de liefde tussen jullie. Die momenten te vangen is wat mij drijft; het draait namelijk om jullie. 

Het lijkt mij leuk jullie te ontmoeten voor een vrijblijvend gesprek en om elkaar beter te leren kennen. Als jullie jezelf kunnen zijn, maak ik het perfecte plaatje! Ik zie ernaar uit.

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwen in Zuid-Holland

Van dromen naar werkelijkheid: een gids voor het plannen van je droomhuwelijk in Den Haag

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2023

Gerelateerde bedrijven