A day to remember in december « Huwelijk
Large_trouwen_in_de_winter

A day to remember in december

Iedereen is in een feeststemming, buiten is het koud en guur, maar binnen is het lekker warm. Genoeg redenen om in december te trouwen en lekker mee te liften op die goede sfeer.

Decoratie

Qua styling zijn er in december genoeg opties. Lichtjes, kaarsen, lampionnen, nep sneeuw, kerststukjes, kerstballen en heerlijk ruikende dennentakken maken meteen al een romantisch geheel. Kies één mooie themakleur, zoals wit of lichtblauw, zodat het allemaal niet te veel en te kitsch wordt. Natuurlijk kun je wel gewoon combineren met goud of zilver. Met je eigen accessoires kun je trouwens ook lekker uitpakken in deze tijd van het jaar. Mooie opvallende sieraden en warme (nep)bontjes passen perfect in het kerstige geheel.

Tip! Serveer een echte kerstmaaltijd en warme, winterse hapjes. Vergeet ook de warme chocolademelk met slagroom en de Glühwein niet!
Decoratie Winterse Bruiloft

Aandachtspuntjes

Nadeel van deze tijd van het jaar vinden sommige mensen het gure weer. Aan de andere kant weet je van te voren dat je bruiloft binnen plaats zal vinden, dus dat kun je gewoon plannen. Zorg voor een fijne sfeer en plan van te voren een mooie, overdekte fotolocatie. Hoe lekker is het om knus binnen te zitten met je dierbaren, terwijl het buiten met bakken uit de hemel komt. Of misschien treffen jullie het wel met een witte wereld en maak je buiten juist de meest geweldige trouwfoto's.

Wel is december voor veel mensen een drukke maand. Overleggen en op tijd beginnen is dan ook 'the key'. Doe de trouwkaarten en save the dates vroeg de deur uit.  Aan de andere kant voeg je met jullie bruiloft een extra feestdag toe. Hoe leuk is dat? Maak het een December to remember!

Door Rinske van Rootselaar
Foto's: De FotoMeneer

Bruidsmagazine bestellen

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_ww2

Outfit voor een winterbruiloft

Large_trouwen_winter

Warme tips bij winters trouwen

Large_trouwen_in_de_winter

A day to remember in december

Large_trouwen_winter_wedding

Trouwen in december?

Gerelateerde bedrijven