Outfit voor een winterbruiloft « Huwelijk

Outfit voor een winterbruiloft

Sfeervolle verlichting, feestelijke decoratie en warme chocolademelk; een winterbruiloft is knus en gezellig, maar vraagt wel om andere kleding dan een luchtige lente- of zomerbruiloft. Word je dus uitgenodigd voor een winterbruiloft, ga dan op zoek naar een geschikte, warmere outfit.

Outfit

Lichte, zomerse pasteltinten maken plaats voor warme, donkerdere kleuren op een winterbruiloft. Denk aan donkerrood, donkerblauw of okergeel. Ga in ieder geval niet voor winters wit, want die kleur is ook nu alleen voor de bruid.

Winteroutfit

Een jurkje, pak of jumpsuit met lange mouwen zorgt ervoor dat je het niet koud krijgt, maar ook een feestelijk jasje, vestje, of bontje is erg geschikt om blauwbekken te voorkomen.

Een jurkje of jasje van velvet is bijvoorbeeld warm, winters en chique. Op een meer basic jurkje staat ook een jasje met feestelijke glitters of pailletten extra leuk; de wintermaanden zijn immers toch een beetje van de glitter en glamour. Ideaal, want daardoor is er genoeg feestkleding om uit te kiezen. Houd je daarbij sowieso aan de dresscode, als die vermeld staat op de uitnodiging.

Tip! De statement jas is een jas in een mooie, opvallende kleur of met een stijlvol patroon. Voor het fotomoment of wanneer je naar een andere locatie moet, zul je tenslotte toch naar buiten moeten. Dan het liefst in stijl, toch?

Ga bij je feestelijke outfit voor enkellaarsjes of mooie pumps en laat de sandaaltjes lekker in de kast tot mei. Om je outfit af te maken kun je een leuk tasje of sjaaltje meenemen en vergeet als puntjes op de i je mooiste sieraden niet.

Door Rinske van Rootselaar

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Wolfslaar Winter Wedding Deal

Outfit voor een winterbruiloft

Warme tips bij winters trouwen

A day to remember in december

Gerelateerde bedrijven