Warme tips bij winters trouwen « Huwelijk
Large_trouwen_winter

Warme tips bij winters trouwen

Zorg allereerst voor een behaaglijke trouwlocatie, eventueel met een kampvuur, fakkels of houtkorven buiten om bij op te warmen of een lekker dekentje op de stoelen of banken.

Warm welkom

Een warme drank voor je verkleumde gasten is geen overbodige luxe. Naast koffie en thee is ook een feestelijk glas Glühwein een lekkere binnenkomer. Ook chocolademelk met slagroom valt altijd in de smaak, eventueel met een scheut likeur voor de volwassenen.
Koffie tijdens bruiloft
Foto: rawpixel.com - Pexels

Warme hapjes

Of het nou ver onder 0 is of 10 graden erboven, iets warms te eten is altijd fijn als je van buiten komt. Denk aan (erwten)soep, warme, hartige snacks of juist kleine, nog warme appeltaartjes. Natuurlijk kun je ook het diner aanpassen op de winter. Bijvoorbeeld stoofpotjes, wild of stamppotten.

Aan het einde van het feest kun je je gasten een lekkere zak friet of een broodje rookworst aanbieden voor ze de kou weer in moeten.

Koud!

Ook voor jezelf als bruid zorgt de kou voor een praktisch dilemma. Een strapless jurk en een fotomoment buiten gaan nou eenmaal niet echt lekker samen met de koude winter. Zorg dus voor een lekker bontje of fijn jasje voor over je jurk of ga eventueel voor een trouwjurk met lange mouwen. Die zijn er tegenwoordig in allerlei prachtige varianten.

Maar maak ook eens gebrúík van de winter en creëer er een heel thema omheen. Kleed de locatie gezellig en knus aan in bijvoorbeeld wit en zilver. Ook een winters ogende bruidstaart is daarbij natuurlijk een must. Het zou zonde zijn als je niets met dit heerlijke jaargetijde zou doen.

Door Rinske van Rootselaar
Foto: Chris Loring 

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_winterwedding

Wolfslaar Winter Wedding Deal

Large_tafeldecoratie_buiten_locatie

Specialisten in weddingstyling

Large_trouwdag_zonder-feest

Alternatieven voor het trouwfeest

Large_ww2

Outfit voor een winterbruiloft

Gerelateerde bedrijven