Trouwen, maar het regent! « Huwelijk
Large_trouwen_in_de_regen

Trouwen, maar het regent!

Regen, wind, onweer, even rust en dan... een plotselinge wolkbreuk! Zonder bruiloft kan dit al erg vervelend zijn als je de deur uit moet (of al bent en een bak water op je hoofd krijgt), maar wanneer je gaat trouwen is het natuurlijk helemaal een domper op je grote dag! Of toch niet?

Het is logisch dat je een beetje teleurgesteld bent wanneer het regent op jullie grote dag, maar zet wel gauw die knop om. Bedenk dat het niet het belangrijkste is en dat regen voor saamhorigheid en daardoor hele leuke en grappige herinneringen kan zorgen.

Regenlaarzen

Geef je bruiloft kleur! Zorg voor hippe, vrolijke regenlaarzen voor jezelf en je bruidsmeisjes. Een super grappig detail onder je trouwjurk en geweldig voor op de regenachtige trouwfoto's!

Bruidsparaplu's

Hoezo valt de boel in het water? Bruidsparaplu's heb je in allerlei soorten en maten, van kleurig tot strak en van doorzichtig tot een leuk patroontje. Handig en helemaal hip!
Bruidsparaplu
Foto: Weddingpics

Binnen alternatief

Buiten trouwen is erg populair. Maar ook al trouw je midden in de zomer, zorg altijd voor een overdekt alternatief. Dit kunnen grote partytenten zijn, maar kijk ook naar een mogelijkheid om de hele boel naar binnen te verplaatsen. De opties daarvoor verschillen per locatie.

Leuke fotomomenten

Je kunt zelfs gebruik maken van de regen. Zo kun je geweldige weerspiegeling-foto's maken in de plassen en kan de regen zorgen voor een mooie achtergrond. De echt stoere stellen kunnen, wanneer de bruiloft bijna afgelopen is, zelfs nog even stampen in de plassen of dansen in de regen! Schoenen uit en gaan! En hele leuke foto's!

Tip! Houd het weer van te voren goed in de gaten. Dikke buien op komst? Zorg voor handdoekjes voor de gasten die nat aankomen en waarschuw van te voren, zodat je gasten een paraplu mee kunnen nemen en niet helemaal verzopen arriveren.

Door Rinske van Rootselaar

Bruidsmagazine bestellen

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_hartenwens

Hartelijk bedankje

Large_bruidsparaplu_trouwdag_regen

Bruidsparaplu's niet vergeten

Large_opnieuw_trouwen

Voor de tweede keer volmondig JA!

Large_wegwerpcamera_bruiloft_2

Wegwerpcamera voor je bruiloft

Gerelateerde bedrijven