Trouwen in weer en wind « Huwelijk

Trouwen in weer en wind

Trouwen met heel warm, heel koud, heel nat of stormachtig weer, het is niet meer zo ver gezocht als je af en toe naar buiten kijkt en de regen met bakken uit de hemel ziet komen.

Regen en wind

Het bruidspaar: Pittige buien of een flinke storm zijn even een uitdaging. Zorg sowieso voor paraplu's en regenlaarzen voor jezelf en je bruidsmeisjes. Neem daarnaast een vestje, jasje of misschien zelfs een regenjas mee. Maar de wind kan ook zorgen voor prachtige wolkenpartijen, waardoor je de beste plaatjes kunt schieten.

De gasten: Het is verstandig om altijd een overdekte optie open te houden voor minder weer. Is dit alsnog buiten, zoals bij een tent? Zorg dan dat alles solide en veilig is bij wind (ook fakkels en terrasheaters). Verwelkom je gasten daarnaast met handdoekjes of waarschuw ze van te voren als er een wolkbreuk wordt verwacht.
Bruidsparaplu

Sneeuw en kou

Het bruidspaar: Een winterbruiloft staat vrijwel altijd binnen gepland, dus wat dat betreft zit je ook goed bij een flink pak sneeuw. Neem wel een warm bontje of jasje mee voor bij je trouwjurk, zodat je helemaal klaar bent voor die geweldige buitenfoto's.

De gasten: Check nog even extra of de locatie goed toegankelijk is voor iedereen. Het laatste wat je wilt zijn ongelukken door een gladde of besneeuwde toegangsweg. Zorg daarnaast voor een warm welkom met thee, koffie of chocolademelk en iets warms te eten.

Extreme hitte

Het bruidspaar: Het lijkt ver weg, maar ook erg warm weer kan best een ding zijn. Drink in ieder geval voldoende en blijf zoveel mogelijk uit de volle zon.

De gasten: Regel voor je gasten zonnebrand en waterflesjes bij warm weer en creëer voldoende schaduw.

Door Rinske van Rootselaar
Foto's: We.Capure

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwen in weer en wind

Bruidsparaplu's niet vergeten

Trouwen, maar het regent!

Trouwen op hippe regenlaarzen