Zoetigheid op je bruiloft « Huwelijk

Zoetigheid op je bruiloft

Een super leuk idee is de sweettable. De bruidstaart als centerpiece met daar omheen macarons, petit fours, bonbons, chocolaatjes, potten met kleurig snoepgoed, lolly's, zuurstokken, en ga zo maar door. Op die manier krijg je een enorm feestelijke tafel die leuk is voor kinderen en volwassenen.
Aansnijden bruidstaart
Geliefd fotomoment: aansnijden van de bruidstaart. Foto: Trouwen met Thomas 

Desserttafel

Wil je na het diner een feestelijk dessert, denk dan ook eens aan een desserttafel. Hierop kun je zoveel cupcakes, gebakjes, donuts (donutwall), muffins, brownies, soesjes, tompoezen, koekjes en cakepops uitstallen als je zelf wilt. Maar ook ijs kan niet ontbreken als zoet toetje. Misschien kun je zelfs een ijswagen huren.

Voor de kids is een popcornmaker of een poffertjeskraam een feest op zich. Over suikerspinnen zou ik een extra nachtje slapen;)
Donutwall op jullie bruiloft
Helemaal hip is de donutwall als onderdeel van de sweettable. Foto: By VT Photography

Zoete drankjes en bedankjes

Trouw je op een koude dag? Overweeg dan eens een kop heerlijk warme chocolademelk met slagroom. Wordt het een zomerbruiloft? Een kleurige cocktail valt altijd in de smaak. Tot slot kun je je gasten bij het verlaten van het feest ook nog bedanken met 'something sweet', zoals chocolaatjes of snoepgoed in jullie themakleur.

Have a sweet day!

Door Rinske van Rootselaar
Foto boven: Van Kaartjes tot Kiekjes

Reageren

Gerelateerde artikelen

Alles over het proeven van de bruidstaart

My M&M's als bedankjes

Tips voor samenstellen menu

Zoetigheid op je bruiloft

Gerelateerde bedrijven