Trouwen bij Van Kaartjes tot Kiekjes « Huwelijk

Van Kaartjes tot Kiekjes

Meelfabriekplein 2 D
2312 LK Leiden

06 30744083
info@vankaartjestotkiekjes.nl
www.vankaartjestotkiekjes.nl

Van kaartjes tot kiekjes

Wij weten dat jullie bruiloft te gek wordt! Daarom maken wij een hip en uniek ontwerp voor de uitnodigingen, spontane fotografie en een linnen gebonden trouwalbum.Van Kaartjes tot Kiekjes Trouwfotografie

Wij zijn onopvallend tijdens de bruidsreportage,  zodat jullie op de trouwfoto's staan zoals jullie écht zijn. Altijd al een bijzondere bruidsreportage gewild? Een bruidsreportage die anders en hip is? Van kaartjes tot kiekjes maakt de intiemste en grappigste foto's.

In jullie stijl

Unieke trouwkaarten, hippe uitnodigingen en een te gek trouwalbum? Maar wel in dezelfde stijl uiteraard,  in een speciaal voor jullie gemaakt ontwerp. Hip trouwen en alles snel regelen? Stoere trouwreportage en een te gek design, voor jullie dag. En uiteraard lekker handig alles in één keer geregeld bij ons natuurlijk! De styling van jullie dag in jullie eigen stijl!Van Kaartjes tot Kiekjes huwelijk

Wij maken voor jullie een speciaal ontwerp en stellen een pakket samen naar jullie wensen. Bekijk de paketten op onze website en blader door het online magazine voor te gekke inspiratie!

“Ivo & Sabrina hebben foto's gemaakt op onze bruiloft. En ze zijn fantastisch!! Zijn er echt super blij mee. Geen standaard, maar originele foto's heel tof gedaan. Echt een aanrader dus! Nogmaals bedankt voor al jullie moeite en de topdag!”

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

De meest originele huwelijksuitnodigingen maken

Trouwfoto's met een knipoog

Gerelateerde bedrijven