Creëer het mooiste bruiloft kapsel met volumepoeder « Huwelijk

Creëer het mooiste bruiloft kapsel met volumepoeder

In deze blog vertellen wij welke producten je niet mag missen om jouw perfecte bruiloft kapsel te maken en je het zelfvertrouwen geven when you're walking down the aisle!

De ideale producten zodat jouw bruidskapsel de hele dag blijft zitten

Voor het creëren van het perfecte bruiloft kapsel dat de hele dag mooi op zijn plek blijft, zijn er enkele onmisbare haarproducten die je echt niet mag vergeten. Allereerst is een sterke haarspray ideaal voor de langdurige fixatie zonder dat je haar stijf aanvoelt. Een sterke haarlook houdt alles op zijn plek, zelfs tijdens het dansen en feesten. Ook wil je natuurlijk shinen op je bruiloft, een haarolie of shine spray is dus perfect om je lokken een prachtige glans te geven. Wil je een volumineuze look die niet snel uitzakt? Dan is een volumepoeder echt niet te missen. Met deze haarproducten ben je verzekerd van een prachtig en langdurig bruiloft kapsel.
Bruidskapsel

Werkt volumepoeder nou echt?

Volumepoeder is een haarproduct dat speciaal is ontworpen om volume en textuur aan het haar toe te voegen. Het is een fijn poeder dat op de haaraanzet wordt aangebracht om het haar een lift te geven en voller te laten lijken. Daarnaast absorbeert volumepoeder ook overtollig talg en oliën, waardoor het haar meer body en grip krijgt. Volumepoeder kan zeer effectief zijn, vooral als je fijn of slap haar hebt. Op jouw grote dag wil je natuurlijk als een koningin erbij lopen en jouw haren laten stralen. Voor opgestoken kapsels of volumineuze looks kan volumepoeder dus een geweldige manier zijn om extra volume en veerkracht aan je kapsel toe te voegen. Je zult merken dat je direct een waanzinnige volume boost krijgt! 

De perfecte volumepoeder

Ben je opzoek naar die ene echte verstevigde volumepoeder? Redken got you! De Redken Texturize Powder Grip Mattifying Hair Powder is de allereerste haarpoeder van Redken, en wat voor één! De volumepoeder geeft een geweldige textuur en body aan je haren. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig om je haren meer body, grip en volume te geven.
Bruidshaar opsteken

Of je nou een opgestoken kapsel wilt creëren of een volumineuze look? Deze volumepoeder van Redken is echt de musthave voor jouw bruiloft kapsel. Naast dat het perfect is voor een langdurig kapsel, heeft de volumepoeder een matte finish en geeft het de ultieme volume boost vanaf de aanzet. Naast deze geweldige volumepoeder biedt Redken een breed scala aan stylingproducten aan om je haren mooi te stylen! 

Hoe gebruik je volumepoeder?

Het is belangrijk om het volumepoeder gelijkmatig op de haaraanzet aan te brengen en vervolgens goed in te masseren om klontjes te voorkomen. Je hebt maar weinig volumepoeder nodig voor het creëren van een volumineuze look. Breng het aan op de haaraanzet en verdeel het gelijkmatig met je vingers. Je kunt de volumepoeder ook aanbrengen in de lengtes, om minder glad haar te krijgen. Hierdoor krijg je meer grip als je het haar bijvoorbeeld gaat opsteken. Na het aanbrengen van het volumepoeder kun je je haar stylen zoals je gewend bent. Geniet van een volumineus bruiloft kapsel en straal als nooit tevoren op je grote dag!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gezond op je bruiloft

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

Huwelijksritueel: het belang van de keuze van parfum en meer

Creëer het mooiste bruiloft kapsel met volumepoeder

Gerelateerde bedrijven