Zo zorg je ervoor dat je haar perfect zit op je bruiloft « Huwelijk

Zo zorg je ervoor dat je haar perfect zit op je bruiloft

Je perfecte kapsel begint dus al al voor de bruiloft met de verzorging van je haar. Zo zijn er nog meer tips om je haar op je bruiloft fantastisch te laten zitten.

Verzorging van je haar

Het is natuurlijk van belang dat je kapsel goed zit, maar het is nog idealer als je haar gezond is en glanst. Daarom begin je al ver voor je bruiloft met het besteden van extra aandacht aan de verzorging. Daarvoor zijn er allerlei haarverzorgingsproducten beschikbaar, zoals van Olaplex. Het is bijvoorbeeld mogelijk om beschadigd haar te herstellen of om je futloze haar weer te laten stralen. Ben je met de verzorging van je haar bezig dan neem je meteen je huid ook even mee, zoals met producten van La Roche Posay. Zo straal je straks met je kapsel en met een gezonde huid op je huwelijksdag.
Bruidskapsel
Foto: IN-Fotodesign

Doe inspiratie op en boek een proefsessie

Heb je al een bepaald bruidskapsel in gedachten en wil je weten of dat jou mooi staat? Of heb je nog geen idee? Het is altijd goed om de nodige inspiratie op te doen door allerlei bruidskapsels te bekijken. Let daarbij ook op de vorm van je hoofd en de lengte van je haar. Als je een bruidskapsel hebt gevonden dat aan je wensen voldoet, is het mogelijk om een proefsessie te boeken. Dan zie je meteen of je het perfecte bruidskapsel hebt of dat het toch niet helemaal is wat je verwachtte. Maak ook een foto van je kapsel en vraag je vriendinnen om commentaar.
Bruidskapsel
Foto: Zoveel Liefde Bruidsfotografie

Blijf dicht bij jezelf

Je wilt toch graag herkenbaar zijn op de mooiste dag van je leven? Daarom is het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven bij het uitkiezen van een bruidskapsel. Het is namelijk ook van belang om je comfortabel te voelen op je huwelijksdag. Je hoeft dan ook helemaal niet uit je comfortzone te stappen als het om de keuze van je bruidskapsel gaat. Als je jouw wensen aan een professionele haarstylist doorgeeft, zit je bruidskapsel straks perfect.

Foto boven: Rinke Heederik Photography

Reageren

Gerelateerde artikelen

Stralend (gebit) op jullie trouwdag

Bloemen in je haar

Denk hierover na bij het creëren van de perfecte bruidslook

De laatste week voor je bruiloft

Gerelateerde bedrijven