Haalbare tips om je ogen te doen stralen op je grote dag « Huwelijk

Haalbare tips om je ogen te doen stralen op je grote dag

Ten eerste adviseert Vision Direct voldoende (nacht)rust. Dit staat zeker op één om je ogen te doen stralen. De weken en zeker de dag voor je huwelijk kunnen zeer stresserend zijn. Heel wat dingen moeten nog in orde gebracht worden en stress stapelt zich op. Bied je ogen daarom voldoende rust en verwen ze extra.

Verzachten

Gekoelde schijfjes komkommer werken verzachtend en ook een afgekoeld theezakje ’s nachts op je ogen leggen, kan wonderen doen. Als je last hebt van allergie, dan kan je je ogen verzachten door een katoenen watje in melk te dompelen en op je ogen te leggen. Hierdoor kalmeer je de fragiele huid rondom je ogen.

Voelen je ogen ’s ochtends opgezwollen aan, dompel je gezicht dan gedurende 30 seconden in een bad met ijskoud water of vul een washandje met ijsblokjes en ga ermee over je gezicht. Ook oogdruppels kunnen je ogen doen opleven en stimuleren de helderheid van je ogen. Breng deze best aan voor het aanbrengen van je make-up.

(Kleur)lenzen

Wil je op je grote dag je ogen extra in de verf zetten, dan raden we Acuvue Define Natural Sparkle daglenzen aan. Deze lenzen maken je pupil optisch groter en accentueren je eigen oogkleur. Op deze manier krijgen je ogen een extra glans. De lenzen bestaan zowel met als zonder sterkte en zijn dus voor iedereen geschikt. Ga je liever voor een meer spectaculaire look, dan zijn kleurlenzen zoals Freshlook Colorblends perfect voor jou.

Voelen je ogen op je grote dag vermoeid aan, dan kan je je ogen terug doen opleven door een ijskoude lepel op je ogen te leggen. Ook de huid rondom je ogen met je ringvinger masseren in opwaartse beweging helpt om de symptomen van vermoeide ogen te verminderen.

Foto: Infographic

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gezond op je bruiloft

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

Huwelijksritueel: het belang van de keuze van parfum en meer

Creëer het mooiste bruiloft kapsel met volumepoeder

Gerelateerde bedrijven