Trouwen met je haren los « Huwelijk
Large_bruidskapsel_los_haar_adfotos

Trouwen met je haren los

Steil haar los dragen is simpel, maar het kan prachtig staan. Ook kan het zijn dat je normaal geen steil haar hebt, maar dit op de grote dag wel eens wilt. Een andere optie is om je lange haar een beetje te laten touperen, voor wat meer volume.

Krullen en slagen

Daarnaast kan het heel verrassend zijn om krullen te laten zetten in je normaal rechte lokken. Je kunt dan kiezen voor veel kleine krullen, wat grotere chique krullen of bijvoorbeeld alleen wat krul onderin.

Heb je krullen van jezelf, dan zijn een goede verzorging en wat geschikte haarproducten vaak voldoende. Slagen kun je wat extra aan laten zetten.

Tip! Heb je normaal steil haar maar wil je liever krullen op jullie grote dag? Of heb je iedere dag al krullen en wil je juist schitteren met steil haar? Probeer dit dan van te voren uit. Het kan je een compleet andere look geven en misschien past het toch niet zo goed bij je als je dacht. Dan kom je daar liever ruim van te voren achter.

Half los

Vind je los haar toch wat lastig in toom te houden, dan kun je ook gaan voor een half los bruidskapsel, door bijvoorbeeld de voorste plukken achter vast te laten zetten. Prachtig en praktisch, want je hebt zo geen haren in je gezicht.

Accessoires

Wil je toch iets meer met je haren doen, dan kun je ook kiezen voor een haaraccessoire. Denk aan een bloemenkrans, een speld of een bloem. Ook met kort haar kun je er door zo'n finishing touch net even anders uitzien.

Door Rinske van Rootselaar
Foto: Adfoto's

Bruidsmagazine

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_laatste_week_voor_bruiloft

De laatste week voor je bruiloft

Large_bruidskapsel_rinkeheederikfotografie

Zo zorg je ervoor dat je haar perfect zit op je bruiloft

Large_beautybehandeling_bruid

Schoonheidssalon bezoeken voor of na je bruiloft

Large_trouwjurk_passen

De jurk van je dromen

Gerelateerde bedrijven