Speciale huwelijksaanzoeken « Huwelijk

Speciale huwelijksaanzoeken

Dit aanzoek haalde onlangs De Telegraaf en je zou er bijna een traantje bij wegpinken. Mitch bewoog hemel en aarde om de liefde van zijn leven op een speciale manier ten huwelijk te vragen. Pinguïns hadden een speciale betekenis voor het stel en Mitch en Casey hadden 'zogenaamd' een kijkje achter de schermen gewonnen in de dierentuin. In plaats daarvan kwam één van de pinguïns aan gewaggeld met een trouwring aan zijn lijfje en was de ontroering compleet. Geweldig! Telegraaf: Pinguin helpt bij aandoenlijk huwelijksaanzoek.

Speciale boodschap

Maar ook in Nederland kunnen 'we' er wat van, want ook Elsa en Matthijs haalden de kranten. Tijdens een etentje met een vriendin in Woerden, wordt Elsa verrast door een wel heel speciale boodschap op groot scherm, vergezeld door live muziek en een lichtshow. En dat allemaal omdat zij hem drie jaar geleden publiekelijk verkering vroeg. Bijzonder!
Telegraaf: Legendarisch huwelijksaanzoek in Woerden.

Jouw huwelijksaanzoek

Wil je zelf ook een speciaal aanzoek doen? Kijk dan goed wat er als rode draad door jullie relatie loopt en heel belangrijk en typerend voor jullie is. Dat kan een plek, een dier, een persoon, een gebeurtenis of een ding zijn. Het maakt niet uit, als het voor jullie maar van waarde is en het huwelijksaanzoek uniek maakt.

Zorg daarnaast voor een vlekkeloze uitvoering en voorbereiding en wees er zeker van dat de ingelichte personen hun mond niet voorbij praten. Dan kan er bijna niets meer fout gaan!

Tip! Wil je een mooi aandenken aan dit memorabele moment, laat je aanzoek dan (stiekem) fotograferen of filmen! Helemaal leuk is het om de foto of cd-rom later aan je partner cadeau te geven. Bijvoorbeeld op de bruiloft zelf!

Door Rinske van Rootselaar

Bruidsmagazine

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwen voor een dag

Bruidsbeurzen van WeddingFair

Het plannen van iemand ten huwelijk vragen en een bruiloft

5x inspiratie voor een perfect huwelijksaanzoek

Gerelateerde bedrijven