Trouwen bij Proost Bruiloften « Huwelijk

Proost Bruiloften

Leeghwaterstraat 49
3364 AE Sliedrecht

06 26244876
mandy@proostbruiloften.nl
www.proostbruiloften.nl

Zorgeloos genieten van een onvergetelijke trouwdag

Yes!! Jullie stappen binnenkort in het huwelijksbootje! Van harte gefeliciteerd! Onwijs leuk en waarschijnlijk een hele nieuwe ervaring waar veel aspecten bij komen kijken. 

In het plannen van een bruiloft gaat veel tijd zitten. De uren die erin zitten, zijn voor veel koppels vaak erg veel. Zeker als jullie allebei fulltime werken en een sociaal leven hebben, is het niet makkelijk om de gehele organisatie en planning op je te nemen.
Daarnaast zullen jullie vast vele vragen hebben over wat er allemaal bij komt kijken. Daarom ben ik er voor jullie! Ik zorg ervoor dat jullie de dag zorgeloos beleven en alles uit handen kunnen geven. Als ik jullie zie stralen en genieten, dan is mijn missie geslaagd.
Weddingplanner uit Sliedrecht

Hoe kan ik jullie helpen?

Ik kan jullie op verschillende manieren ontlasten met de organisatie van jullie droomdag. Want waar jullie ook hulp bij nodig hebben, ik zal voor jullie klaar staan! Hebben jullie graag dat ik de volledige organisatie en planning op me neem of hebben jullie liever een ceremoniemeester of iemand die jullie een handje op weg helpt. Alles is mogelijk en alles kan op maat worden gemaakt.

Nieuwsgierig en benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Laten we een kennismakingsgesprek inplannen. Ik ben benieuwd naar hoe jullie droombruiloft eruit gaat zien.

Gerelateerde artikelen

Large_ohbelle_bruiloft_vriendinnen

Hulp van vrienden op je bruiloft

Large_bruiloft_plannen_tips

Plan de bruiloft van je dromen met deze tips & tricks

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart

Gerelateerde bedrijven