Alles over het trouwalbum « Huwelijk

Alles over het trouwalbum

Jullie trouwalbum moet een weerspiegeling worden van die geweldige dag, jaren mooi blijven, maar ook gemaakt zijn in een stijl en kleur die bij jullie past. 

Fotograaf

Jullie bruidsfotograaf heeft naast een enorme kennis van fotografie, uitgebreid met jullie gesproken en de bruiloft voor begin tot eind meegemaakt. Als het goed is kan hij of zij dan ook als geen ander een selectie maken van de juiste foto’s en meest dierbare momenten. Vind je het toch fijn om de touwtjes in handen te houden? Geef dan van te voren aan welke foto’s je graag of sowieso niet in het album wilt hebben. 
 

Zelf doen

Ben je erg creatief en wil je zelf aan de slag? Dit zorgt voor een uniek boek, dat helemaal naar jullie zin is. Onthoud wel dat het maken van een trouwalbum niet gemakkelijk is (niet alle gemaakte foto’s passen in het trouwalbum) en ook best veel tijd kost.
Het is fijn als jullie fotoboek niet te lang op zich laat wachten, ook omdat alle herinneringen kort na de grote dag nog vers in je geheugen zitten. Heb je die tijd? Dan is het maken van een trouwalbum een geweldig en speciaal project.
 

De buitenkant

Nu jullie hebben besloten wie het album gaat maken, is de buitenkant aan de beurt. Het boek moet van stevig en duurzaam materiaal zijn, zodat jullie ook over vijftig jaar nog weg kunnen dromen bij die geweldige trouwfoto’s. Daarnaast wil het oog ook wat. De kleur en het materiaal wil je mooi blijven vinden. Iets om over na te denken dus! 
 
Tip! Vaak is het mogelijk om bij het trouwalbum een mooie bewaardoos te bestellen, om beschadiging te voorkomen en jullie dierbare album extra netjes te kunnen opbergen.
 
Door Rinske van Rootselaar
Foto boven: Linn Fotografie
 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Alles over het trouwalbum

Trouwfoto's met een knipoog

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Gerelateerde bedrijven