Wedding Backdrops « Huwelijk
Large_trouwen_backdrops_fotografie

Wedding Backdrops

Sfeervol, om tijdens de ceremonie, achter de trouwambtenaar en jullie als bruidspaar te plaatsen! Maar ook leuk om te gebruiken voor de fotoshoot of bijvoorbeeld in die ene zaal, die net wat te kaal is.

Wat zijn backdrops

Wat is nu eigenlijk precies een backdrop? Een backdrop is een wand of een frame waar je van alles aan kan hangen. Denk bijvoorbeeld aan bloemen, foto’s, linten, kraanvogels, kristallen, lampjes, gordijnen, kroonluchters, pom poms, jampotjes, lampionnen en zo zijn er nog veel meer opties te verzinnen. Er zijn ontzettend veel verschillende backdrops te creëren.

Mogelijkheden backdrops

Backdrops komen in allerlei kleuren, vormen en maten. Vraag je als eerste af wat voor een kleur of thema de backdrop moet zijn en waar jullie deze willen plaatsen. Kiezen jullie bijvoorbeeld voor een romantische buiten bruiloft? Gebruik dan romantische bloemen of linten in pastel tinten. Trouwen jullie in een zaal die misschien wat donker oogt? Combineer dan bijvoorbeeld witte decoraties met verlichting. Ga je voor een vintage sfeer? Gebruik dan bijvoorbeeld kanten gordijnen in combinatie met een kroonluchter! Bij elke locatie is er altijd wel iets te verzinnen wat er precies bij past.

Naast het gebruik als backdrop tijdens een ceremonie, kan je de backdrop natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken. Zet de backdrop bijvoorbeeld achter de dinertafels, bij de photobooth als de achtergrond voor de foto’s of bij een ingang. Het is een hele veelzijdige decoratieve manier om een bepaalde sfeer te creëren.

DIY of huren

Backdrops zijn ideale versieringen om zelf te maken en te bedenken. Stevige backdrop frames kunnen vaak gehuurd worden. En misschien bestaat er een mogelijkheid op de locatie om ergens een lijn tussen te spannen. Uiteraard kan je tegenwoordig ook gewoon een backdrop in een bepaalde kleur of thema huren. Zo beschikken we bij In Style Styling & Decoraties over wedding backdrops met verschillende thema’s zoals bijv. vintage, linten, kristallen en bloemen backdrops.

Check ons pinterestbord met veel backdrop voorbeelden voor inspiratie.
(Hier vind je ook de credits van onderstaande foto's)

Anouk Lisman
Anouk Lisman, In Style Styling & Decoraties

Sarah Feenstra zei:

Goedemiddag, wij hebben een photobooth, maar willen graag een backdrop. ons thema is pasteltinten. wij denken zelf aan tule of linten. we willen dan graag wit, glitter en pasteltinten. hebben jullie ideeen? verder hebben we nog een mooie backdrop nodig voor de ceremonie. Is er een mogelijkheid iets te huren, zo ja hebben jullie foto's voor ons? wij horen graag van jullie. Groetjes, Sarah

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_bruiloft_styling_anouklisman_tovergoud

Stylingtips voor een droombruiloft

Large_tafeldecoratie_buiten_locatie

Specialisten in weddingstyling

Large_trouwen_in_style_23

In de Zevende Hemel…

Large_trouwen_herfst_bruiloft_decoratie

Decoratietips voor najaarsbruiloft