Decoratietips voor najaarsbruiloft « Huwelijk
Large_trouwen_herfst_bruiloft_decoratie

Decoratietips voor najaarsbruiloft

Back to nature

Een bruiloft in het najaar kenmerkt zich door een veelvoud aan natuurlijke decoraties.  Een echte sfeermaker op een herfst of winterbruiloft zijn boomstammen en -schijfjes.  Gebruik ze bijvoorbeeld als taartplateau of als onderborden of onderzetters.
Foto's: Wedding 69 en In Style Styling & Decoraties


Foto: Uniquely Yours Wedding Invitation

Ook dennenappels en bladeren, in allerlei kleuren, zijn een prachtige versiering voor je najaarshuwelijk. Zo staan bladeren mooi als alternatief voor rozenblaadjes op je looppad en kun je er je prieel, trouwboog of backdrop prachtig mee aankleden. Tevens kun je er de tafel er super sfeervol mee versieren in combinatie met decoratieve takken, mos, bloemen en kaarsen. Je kunt zelfs je ringen presenteren op een mooi blad! Hiervoor doen ook kleine boomschijfjes goed dienst evenals ringdoosjes bekleed met mos. Helemaal herfstig!

Foto's: Mine Forever en In Style Styling & Decoraties


Foto's: In Style Styling & Decoraties en Limelight floral design

Tevens passen fruit en groenten zeer goed op een najaarshuwelijk! In hun puurste vorm zijn ze al leuk om te zien, maar je kunt ook met wat kleine creativiteit van alles ervan maken. Zo maak je vrij eenvoudig van een appel of pompoen een waxinelichthouder of lantaarntje.
Foto's: Woontrendz en Hymns & Verses


Foto: Blovely events

Houd van hout!

Een herfstbruiloft kleed je het mooist aan met rustieke materialen en stoffen. Hierbij is hout een onmisbaar materiaal. Gebruik naast de eerdergenoemde boomstammetjes bijvoorbeeld  een houten spreektafel en kies voor houten zitbankjes voor je gasten. Hang houten Mr. & Mrs. Bordjes aan de stoelen van het trouwpaar voor een totaal plaatje. Verder kun je de zaal mooi aankleden met zuilen van dit materiaal en met een (namaak) berkenboom.  Ook houten tekstborden zijn super sfeervol!
Foto's: In Style Styling & Decoraties en Etsy


Foto: 
In Style Styling & Decoraties

Chique stofjes

Op het gebied van stoffen zijn jute en kant zeer toepasselijk bij een trouwerij in het najaar. Bij het diner staan tafellopers van deze materialen erg chique. Verder zijn linten van een van deze stoffen goed te gebruiken, bijvoorbeeld als stoeldecoratie.  Verder zijn ringkussentjes, slingers, tafelnummers en gastenboeken in het jute verkrijgbaar.
Foto: In Style Styling & Decoraties


Foto's: In Style Styling & Decoraties en Ali Express

Warme tinten

De kleuren die herfst en winterbruiloften mooi afmaken zijn warme kleuren zoals bordeauxrood, geel, oranje en natuurlijk bruin.  Ook goud is een fantastische kleur op een herfstbruiloft, want het combineert prachtig met bruin en jute én is de feestkleur op de winterdagen.
Foto's: Interiors by Kelley en Bodas

Door Jessica Verhoof, In Style Styling & Decoraties
Foto boven: We.Capture

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_bruiloft_styling_anouklisman_tovergoud

Stylingtips voor een droombruiloft

Large_tafeldecoratie_buiten_locatie

Specialisten in weddingstyling

Large_trouwen_in_style_23

In de Zevende Hemel…

Large_trouwen_herfst_bruiloft_decoratie

Decoratietips voor najaarsbruiloft