In de Zevende Hemel… « Huwelijk
Large_trouwen_in_style_23

In de Zevende Hemel…

Deze combinatie van lichtblauw met kopertinten garandeert een prachtige, luchtige sfeer met een originele twist. Zo is het net of jullie letterlijk in de zevende hemel zijn beland! Jullie thema begint met de uitnodigingen. Met de lichtblauwe achtergrond en koperkleurige letters belanden jouw gasten van het begin af aan al in de hemelse sfeer van jullie bruiloft.Trouwkaarten

Niet alleen de bruidsjurk is belangrijk, ook de bruidegom mag er zijn! Met dit mooie, blauwe pak blijft jullie look in het thema van jullie bruiloft, zonder het te overdrijven. De backdrop, gemaakt van koper, zorgt ervoor dat ook deze kleur een podium heeft tijdens de ceremonie. Subtiel genoeg om niet de aandacht op te eisen, maar duidelijk genoeg om het blauw te contrasteren.
Trouwpak

Jullie gasten willen natuurlijk het gevoel hebben dat ze op een wolk zitten tijdens jullie ceremonie. Door wit met blauw te combineren in de stoelen aan het gangpad creëer je een subtiele hint van kleur in je ceremonie. De andere stoelen zijn volledig wit, waardoor de kleur niet overheersend is. De koperkleurige windlichten langs het gangpad matchen met de koperen backdrop, en maken zo jullie thema compleet.
Decoratie

Blauw en koper kun je op nog veel meer manieren combineren, zo blijkt uit deze prachtige taart met marmerlook. De koperen details op de taart zorgen voor contrast en maken jullie taart extra speciaal. Om bij weg te dromen!
Bruidstaart

Als de bruiloft voorbij is en de gasten naar huis zijn, is het tijd om de huwelijksnacht tegemoet te rijden. Dat willen jullie natuurlijk in stijl en geheel in thema doen. Waarin kan dat beter dan in een prachtig, vintage busje?
Trouwbusje

Naast bovenstaande foto’s is er nog veel meer moois om je door te laten inspireren.  Mocht je nog wat extra inspiratie op willen doen, kijk dan vooral op de websites van alle leuke trouwleveranciers die hun bijdrage hebben geleverd voor deze shoot!

Anouk Lisman
Anouk Lisman, In Style Styling & Decoraties

Credits
Fotograaf: Stijn Rompa Fotografie
Styling: In Style Styling en Decoraties
Locatie: Kasteel Maurick
Vervoer: Trouwbus Tilburg
Pak: Tailor Made Suits
Jurk: Marie José Swolfs bruidsmode en couture
Taart: Cake5
Bloemwerk: Bij Evelien
MUAH: Mooi by Linda
Ringen: Juwelier Marco Mathieu
Accessoires: DRKS
Drukwerk: Stijlvolle Trouwkaarten
Videograaf: JA Creations
Babs: Uw Ceremoniespreker

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_bruiloft_styling_anouklisman_tovergoud

Stylingtips voor een droombruiloft

Large_tafeldecoratie_buiten_locatie

Specialisten in weddingstyling

Large_trouwen_in_style_23

In de Zevende Hemel…

Large_trouwen_herfst_bruiloft_decoratie

Decoratietips voor najaarsbruiloft