Waarom op huwelijksreis gaan een goed idee is! « Huwelijk
Large_huwelijksreis_blog

Waarom op huwelijksreis gaan een goed idee is!

Een huwelijksreis is om meerdere redenen een goed idee. Denk bijvoorbeeld aan:

- Ontspanning na alle voorbereidingen
Na maanden van voorbereiding is het nu tijd geworden om even echt goed te ontspannen. Ondanks dat een bruiloft leuk is, levert het vaak ook wel wat spanning op.

- Nagenieten van alle emoties tijdens de dag
Een trouwdag is een prachtige dag waar je lang naar hebt toegeleefd. Een dag vol emoties. Om de dag na jullie huwelijk gewoon weer de was te gaan doen is een enorme anti-climax. Deze mooie herinneringen, lieve woorden van gasten en attente verrassingen wil je rustig de tijd geven om te verwerken.

- Het bijzondere gevoel van pasgetrouwd zijn langer vasthouden
Het is eindelijk zover jullie zijn getrouwd en elkaars echtgenoten! Dat is een heel bijzonder moment. Wellicht gaan er zelfs achternamen veranderen. Door op huwelijksreis te gaan sta je daar echt even bij stil.

- Een onvergetelijke reis
Naast dat het een fijne vakantie kan zijn, is het altijd onlosmakelijk verbonden met jullie huwelijk. Dit is waar jullie ook besluiten heen te gaan een reis om nooit meer te vergeten. De herinnering zal altijd onlosmakelijk verbonden zijn met jullie huwelijk en hoe het voelde om als pasgetrouwd stel op reis te gaan.

- De dag samen herbeleven
Ook al sta je de hele trouwdag naast of bij elkaar in de buurt, toch beleven jullie de trouwdag op je eigen manier. Heerlijk om daarover na te praten, want er gebeurd zoveel die dag dat je nooit alles hebt kunnen zien/horen. Zo kan je samen de dag nog herbeleven.

Zelfstandig reisadviseurs

Wil je graag op reis maar heb je weinig tijd om alles zelf te regelen? Goed om te weten dat er zelfstandig reisadviseurs bestaan. Ze komen aan huis en ook buiten kantoortijden denken ze graag met je mee! Kijk bijvoorbeeld eens bij Desiree Mafait en Fleur Ligteringe van de The Travel Club op hun website.
Kortom niet twijfelen, de huwelijksreis is echt de moeite waard.

Budget

Soms is het echter boven budget om ook nog op reis te gaan na de droombruiloft met alles erop en eraan. Mocht het budget voor jullie een struikelblok zijn, lees dan mijn volgende blog waarin ik een goede tip geef om dit probleem op te lossen!

Margot Niewold-Nolten 
Margot Niewold-Nolten, Magnificent Weddings

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_huwelijkscadeau_wat-moet-je-geven

Wat vraag je cadeau voor jullie bruiloft?

Large_huwelijksreis_blog

Waarom op huwelijksreis gaan een goed idee is!

Large_thebigwedding

Win kaartjes voor Ladies Night "The Big Wedding"

Large_trouwen_in_italie

5 redenen om te trouwen in Sorrento (Italië)

Gerelateerde bedrijven