5 redenen om te trouwen in Sorrento (Italië) « Huwelijk
Large_trouwen_in_italie

5 redenen om te trouwen in Sorrento (Italië)

Het kiezen van Sorrento en de Amalfische Riviera als trouwlocatie betekent kiezen voor een van de meest romantische plekken ter wereld. De regio ligt op een prachtig plateau waardoor het een indrukwekkend landschap en uitzicht biedt. 

Dit prachtige panoramische uitzicht dat de stad geeft, het goede eten en het warme welkom dat de stadsinwoners jullie zullen geven, zijn zaken die dit gebied bijzonder maakt. Haar milde en droge klimaat maakt het een ideale bestemming in elk seizoen.

Sinaasappel-bloesem
Heuvels, valleien en hooggebergte zorgen voor de beroemde terrassen aan de kust die aflopen tot aan de zee. Het is zeer vruchtbare grond, waardoor er heerlijke romantische tuinen te vinden zijn die in de lente een geur van sinaasappel-bloesem verspreiden.

Uitstekende wijnen
De omgeving van Sorrento staat bekend om haar uitmuntende wijnen, wat het voor wijnliefhebbers nog eens extra aantrekkelijk maakt.

5 redenen om te trouwen in Sorrento:
1. Sorrento geeft je de mogelijkheid om te trouwen op een unieke, romantische plek met adembenemende uitzichten over de zee.
2. Trouwen in Sorrento betekent samen met jullie gasten de heerlijke mediterrane keuken en bijpassende uitmuntende wijnen ervaren.
3. Genieten van een heerlijk klimaat, zonneschijn en een prachtige omgeving.
4. Familie en eventueel vrienden de perfecte reden gunnen voor een heerlijk weekendje weg of een vakantie en voor jullie zelf biedt het de ideale plek voor een fantastische huwelijksreis.
5. Een goede bestemming om vanaf Nederland voordelig heen te vliegen (op Capri of Napels) of eventueel met de auto te bezoeken.

Zoals ik in een eerder blog over trouwen in Italië al vertelde kan het regelen van een bruiloft in Italië wat uitdagingen geven. Neem daarom voor advies en begeleiding contact op met Magnificent Weddings.

Margot Niewold-Nolten 
Margot Niewold-Nolten, Magnificent Weddings

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_huwelijkscadeau_wat-moet-je-geven

Wat vraag je cadeau voor jullie bruiloft?

Large_huwelijksreis_blog

Waarom op huwelijksreis gaan een goed idee is!

Large_thebigwedding

Win kaartjes voor Ladies Night "The Big Wedding"

Large_trouwen_in_italie

5 redenen om te trouwen in Sorrento (Italië)

Gerelateerde bedrijven