Wat vraag je cadeau voor jullie bruiloft? « Huwelijk

Wat vraag je cadeau voor jullie bruiloft?

Vroeger was het gebruikelijk om servies te vragen als uitzet. Er werd tenslotte een gezamenlijk huishouden gesticht na het huwelijk. Tegenwoordig zijn veel bruidsparen al in servies en inboedel voorzien.

Envelopje

Veel bruidsparen hebben er de afgelopen jaren dan ook voor gekozen om een "envelopje" te vragen (met geld). Meestal werd niet aangegeven waar dit voor gebruikt zou worden. Jammer, want vaak waren bruidsparen wat teleurgesteld omdat ze hadden bedacht dat dit een groot deel van hun bruiloft zou bekostigen, met tegenvallend resultaat. En de gasten vonden het jammer dat het niet helder was waar hun geld aan besteed werd en dat hun cadeau geen blijvende herinnering opleverde voor het bruidspaar.
Cadeautip envelop
Foto: Pexels.com / John-Mark Smith

Tip! Vraagt het bruidspaar om een envelopje, dan is het misschien leuk om het geld op een originele manier te geven. Grappig gevouwen, een spaarpot met kleingeld of een envelop met leuke persoonlijke giveaway of met relatiesgeschenk.

Groot kado

Oplossing kan zijn om een groot kado of doel te bepalen, waar de bijdrage van de gasten voor gebruikt wordt. Ideeën zijn bijvoorbeeld:

  • Een kunstwerk of schilderij

  • Bootje

  • Tuinset

  • Vernieuwd idee: je huwelijksreis!

Unieke huwelijkreis

Het is tegenwoordig mogelijk om gasten een gerichte bijdrage te laten geven aan jullie unieke huwelijksreis! Bij Pluq.nl maak je snel en eenvoudig jullie persoonlijke cadeaupagina voor een mooi huwelijkscadeau. Deze deel je met familie en vrienden, zodat zij jullie de meest onvergetelijke ervaring trouwcadeau geven, namelijk een 'pluQje' van de reis!

Tip! Het is ook leuk om een verrassingsreis te krijgen in de vorm van een cadeaubon van srprs.me.

Door Margot Niewold-Nolten, Magnificent Weddings
Foto boven: Pexels.com /  
Jill Wellington

Desirée Mafait zei:

Super leuke blog en ook zo enorm waar! Dank je wel Margot!! Zo zie je maar weer, een weddingplanner betaald zich op zoveel verschillende manier terug, want door deze tip krijg je vermoedelijk meer cadeau en de dag is ook nog eens tiptop geregeld!

Elizabeth Walter zei:

LENDINGTREE® LENINGEN INC. Dit is goed nieuws van LendingTree inc, we bieden alle soorten leningen om aan uw gewenste wensen te voldoen. Of het nu gaat om een ​​lening om een ​​nieuw bedrijf te starten, een auto te kopen, een huis te kopen, nieuwe machines te kopen of uw schulden af ​​te betalen. Ik ben blij dat LendingTree, de meest vertrouwde online leningmaatschappij, hier is om te helpen. Neem contact met ons op via e-mail op (lendingtreegroupinc@gmail.com). Grote of onverwachte uitgaven kunnen bij iedereen op de loer liggen. Een persoonlijke lening krijgen voor onverwachte financiële problemen kan moeilijk zijn, zelfs zonder slechte kredietwaardigheid. Waar kunt u terecht als u een lening nodig heeft in Griekenland, Polen en Nederland? Het antwoord is de kredietverstrekker LendingTree, via (lendingtreegroupinc@gmail.com). Wanneer onverwachte regenval tijdens uw parade kost, laat LendingTree inc u helpen om dekking te vinden. Een persoonlijke lening kan de oplossing zijn om te voorkomen dat u overweldigd raakt wanneer de dagelijkse kosten van levensonderhoud beginnen op te lopen. Maar als u enkele minpunten op uw krediet heeft staan, kan het moeilijk zijn om het leningproduct te vinden dat u nodig heeft. Een lening krijgen via LendingTree inc is extreem snel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een ​​persoonlijke lening, een autolening of een snelle lening, ons doel is om de beste online lening op de markt te zijn. De reden waarom u een lening afsluit, is geheel aan u. We vragen je niet om ons je leven te vertellen, maar we willen je helpen te bereiken wat je wilt. Neem vandaag nog contact met ons op via. E-mailadres: (lendingtreegroupinc@gmail.com) E-mailadres: (lending-tree@outlook.com) Website: www.landingtree.com Ga voor meer informatie naar (https://en.m.wikipedia.org/wiki/LendingTree)

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwen voor een dag

The Love Journal

Origineel huwelijkscadeau voor aan de wand

Trouwen en een kindje op komst?

Gerelateerde bedrijven