Trouwen op Waddenzee mogelijk « Huwelijk

Trouwen op Waddenzee mogelijk

Deze mogelijkheid was er al langer en NAUPAR merkt dat steeds meer bruidsparen interesse hebben in een dergelijke bruiloft. “De Waddenzee is avontuurlijk, uniek en magisch”, vertelt Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR. “Een mooiere plek om elkaar eeuwige trouw te beloven is er niet.”

Zeilen, droogvallen, heerlijk eten, feesten en slapen

De Waddenzee staat bekend om de mooie vergezichten, markante vuurtorens en de vele zeehonden. “Bedrijven, families en school/jeugdgroepen zetten al jarenlang koers richting het Waddengebied en wij zien nu dat ook bruidsparen de charme van het gebied opmerken” vertelt Pouwel Slurink. “Dat is ook zeker niet verrassend, de Waddenzee staat tenslotte niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.”

Tot in de puntjes verzorgd

NAUPAR helpt bruidsparen al ruim 40 jaar met het organiseren van hun grote dag. “Van de trouwceremonie aan boord, receptie, diner tot aan het feest, we helpen waar we kunnen”, licht Pouwel Slurink toe. “Als het bruidspaar het wil, dan verzorgen we ook het entertainment, de bruidstaart en de foto- of videograaf. Het is maar net hoeveel zij zelf uit handen willen geven.” Zelfs de huwelijksnacht kan op de Waddenzee plaatsvinden.

Geeft u uw geliefde binnenkort het ja-woord? Verdiep u dan eens in een bruiloft op de Waddenzee. Vragen? Neem gerust contact op met onze medewerkers.

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwen op Waddenzee mogelijk

Trouwen op bijzondere locaties steeds populairder

Gratis met NAUPAR over het IJ van Amsterdam

Trouwen aan het strand van Texel

Gerelateerde bedrijven