Trouwen bij Jonas Harlingen « Huwelijk

Jonas Harlingen

Nieuwe Willemskade 9
8862 RZ Harlingen

0517 785917
jonas-events@outlook.com
www.jonasharlingen.nl

Trouwen op het mooiste plekje aan de Waddenzee

Jonas is dé perfecte locatie voor jullie trouwdag. Met de Harlinger haven en de Waddenzee als decor is er geen betere plek om jullie liefde voor elkaar te vieren. Daarom verzorgen wij graag de mooiste dag van jullie leven.

Het voormalig elektriciteithuisje op de Nieuwe Willemshaven is getransformeerd tot een schitterend restaurant. Naast de fotogenieke locatie biedt Jonas ook uitstekende catering en voldoende ruimte voor receptie en feest.
Trouwen bij Jonas in Harlingen

Bruiloft naar jullie wensen

Uniek aan onze locatie is natuurlijk het zeezicht. Bij Jonas is het mogelijk om het gehele terras te overdekken. Vanaf hier kunnen jullie uitkijken over de Waddenzee. Met een heerlijke frisse wind vanaf zee zullen jullie en jullie gasten gegarandeerd genieten! Een ondergaande zon maakt de romantiek compleet.

Als jullie willen trouwen bij Jonas, dan is in principe alles bespreekbaar. Wil je graag een kleine en intieme bruiloft? Liever een enorm feest met een dj of livemuziek? Wij passen de setting en styling aan aan jullie wensen.

Uiteraard ben je samen met jouw partner van harte welkom om de sfeer zelf eens te proeven. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een ander drankje kunnen we alle wensen in kaart brengen en de mogelijkheden bespreken.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

De leukste zomerse trouwideeën

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven