Trouwen aan het strand van Texel « Huwelijk

Trouwen aan het strand van Texel

Een die droom werkelijkheid kan worden, want nu kunnen ook jullie elkaar het ja-woord geven met op de achtergrond het strand en het ruizen van de Noordzee.

Om deze bijzondere dag onvergetelijk te maken is het niet alleen mogelijk om bij Strandpaviljoen Texel de trouwceremonie te houden maar kunnen wij voor u een compleet verzorgde dag organiseren. Vanaf de ceremonie kunt u zelf bepalen hoe u uw dag wilt indelen. Wilt u een barbecue op strand, een buffet op ons gezellige terras, 3- of 4-gangen diner, een live-band, DJ of een andere vorm van entertainment? Alles wordt tot in de puntjes voor u verzorgd van de receptie tot het feest. 

Elke trouwdag kan natuurlijk geheel naar eigen smaak ingevuld worden en er zijn talloze varianten mogelijk. Het belangrijkste is dat het een voor u op maat gemaakt programma wordt, dat door iedereen, en zeker voor jullie als hoofdpersonen, als relaxed wordt ervaren. Strandpaviljoen Texeldenkt graag met jullie mee! Trouwen doe je immers maar één keer, waarom dan ook niet op de mooiste locatie van Texel.


 

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Zo kiezen jullie de ideale trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven