Dark_loader
Trouwbeleving Events 2018-2019 « Huwelijk
Large_bruidsbeurs_trouwbeleving

Trouwbeleving Events 2018-2019

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Bruidsbeurzen

0

Reacties

Zijn jullie op dit moment druk met het plannen van jullie bruiloft? Trouwbeleving organiseert de komende maanden een aantal beurzen waarbij je super toffe inspiratie op kunt doen! Beleef, proef en geniet tijdens deze Trouwbeleving Events en doe vooral veel inspiratie op. Over een tijdje sta je namelijk zelf voor dat altaar, en wat is dan handiger dan dat je het al een keer beleefd hebt?

Tijdens een van deze beurzen kun je ontdekken wat bijvoorbeeld een zelfstandige trouwambtenaar voor jullie kan betekenen, zie je de hipste stylingstips en vele andere leuke ideeën voor jullie bruiloft. Dit wil je echt niet missen!

It's al about the details

Een van de belangrijkste dingen van de mooiste dag van jullie leven is natuurlijk dat elk detail klopt. Onder andere de styling van een bruiloft is hierbij erg belangrijk. Tijdens de Trouwbeleving Events kun je inspiratie opdoen tijdens de real-life ceremonie, maar ook kun je in contact komen met verschillende leveranciers. Denk hierbij o.a. aan: bloemen, de bruidstaart of sweet table, decoratie en trouwkaarten.
Trouwbeleving Events

En natuurlijk vergeet je niks wanneer je op dit event bent, alles is namelijk binnen handbereik. Wil je de styling liever uit handen geven? Hier zijn verschillende mogelijkheden voor die je tijdens de trouwbeurs goed kunt zien en vergelijken, super handig natuurlijk! En ze zijn helemaal op de hoogte van de nieuwste trends in de trouwbranche, we like! Een digitaal gastenboek? Een toffe auto? prachtige  bloemen en een heerlijke taart? Er is keuze genoeg!

Tips & Tricks

Natuurlijk is er een mogelijkheid tot het stellen van vragen! Stel tijdens deze beurs al je vragen aan experts. Van bloemist tot weddingplanner, ze zijn er allemaal! Haal hier je voordeel uit en neem alle tips & tricks in je op tijdens deze dag. Ook is er tijdens de Trouwbeleving een workshop te volgen waarbij je al je vragen kunt stellen aan een weddingplanner. 

Ben je overtuigd? Schrijf dan de volgende data in jouw agenda! Neem ook even een kijkje op www.trouwbeleving.nl.

Trouwbeurzen 2018/2019

30 september 2018, TrouwbelevingXL @Koekbouw, Veghel

7 oktober 2018, Trouwbeleving @KasteelRosendael, Rozendaal

28 oktober 2018, Trouwbeleving @Wereldmuseum, Rotterdam

13 januari 2019, Trouwbeleving on Tour @Lommerrijk, Rotterdam (entree € 15,-)

20 januari 2019, Trouwbeleving @FletcherHotelDeWipselberg, Beekbergen (gratis entree)

17 februari 2019, Trouwbeleving @HeldenVanKien, Sint Oedenrode (gratis entree)

10 maart 2019, Trouwbeleving XL @Tramkade, Den Bosch (gratis entree)

17 maart 2019, Trouwbeleving @KasteelErenstein, Kerkrade (gratis entree)

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde bedrijven