Trouwen bij Weddings by Liset « Huwelijk

Weddings by Liset

Liesenstraat 9a
5405 AH Uden

06 15960740
info@weddingsbyliset.nl
www.weddingsbyliset.nl

Yes het is zover, jullie zijn verloofd!

Hoe leuk is het om alles te regelen voor jullie bruiloft. Het zoeken van de juiste locaties, de perfecte trouwjurk, die overheerlijke bruidstaart en een fotograaf die helemaal bij jullie past.

Al snel kom je er achter dat er zoveel mogelijk is dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Hoe ga je de dag indelen, welke leveranciers passen nu echt bij jullie en hoe gaan we het doen tijdens de bruiloft zelf. 

Graag stel ik mijzelf aan jullie voor...

Onder Weddings by Liset organiseer ik, Liset Kobus, bruiloften van alle soorten en maten! Een buitenbruiloft, een intiem samenzijn of een bruiloft met alles erop en eraan! In de afgelopen jaren heb ik al van alles voorbij zien komen. En natuurlijk hoop ik jullie ook te mogen helpen met jullie dag. Hieronder een korte samenvatting van de diensten die ik aanbied. Willen jullie meer info? Neem dan zeker een kijkje op mijn website.
Weddings by Liset

Professioneel ceremoniemeester

Zelf de hele organisatie doen maar wel tijdens jullie bruiloft genieten van een zorgeloze dag samen met al jullie gasten? Als professioneel ceremoniemeester zal ik jullie dag volledig begeleiden. Ik help vooraf met het draaiboek opstellen en zal ook een laatste check uitvoeren.

Organisatie op maat

Willen jullie graag veel zaken zelf regelen maar bij enkele specifieke zaken hulp? Dit is ook mogelijk. Samen met jullie ga ik kijken wat er al geregeld is en waar jullie vast blijven zitten. Zo kan ik enkele tips en ideeën geven, bepaalde bedrijven aanraden of helpen met het draaiboek.

Weddingplanner

In dit arrangement assisteer ik jullie bij alles wat nodig is voor een perfecte dag. Denk hierbij aan het zoeken van de locatie(s), leveranciers die helemaal bij jullie passen en het opstellen van een draaiboek. Ook ben ik er tijdens jullie bruiloft de hele dag bij om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt.

Foto credits: Bureau Cocoon, Dario Endara Photography en Ricon Fotografie

Gerelateerde artikelen

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Zondag 7 april: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Trouwbibbers

Leuke ontspannende huwelijks uitjes

Gerelateerde bedrijven