Trouwen bij Trouwchicks « Huwelijk

Trouwchicks

Penningkruid 8
5411 GM Zeeland (NB)

085 4444086
info@trouwchicks.nl
www.trouwchicks.nl

Planning en styling van jullie bruiloft

Onze harten gaan sneller fladderen van liefde, bruiloften en organiseren. Dus waarom dat niet combineren in de meest toffe baan van de wereld?

De Chicks bestaan uit Liset, Marita & Nikki: drie gezellige en vrolijke meiden die graag hun kwaliteiten en talenten willen bundelen. Want wij vinden: samen is veeeeel leuker (en gezelliger)! We kunnen nog veel langer kletsen over van alles en nog wat, maar waar zijn wij nu goed in?
Trouwchicks

Onze kracht en specialiteit ligt bij Planning & Styling. Liset is helemaal verliefd op alles wat met planning te maken heeft, Nikki vindt eigenlijk álles leuk en Marita’s hart gaat tekeer alleen al als ze het woord styling hoort vallen. Samen zijn wij de perfecte combi voor de Trouwchicks!

Weddingplanner

Als weddingplanner coördineren en organiseren wij vanaf ons instapmoment tot op de dag zelf. Of wij nu instappen aan het begin of halverwege, vanaf dat moment ondersteunen en ontzorgen wij graag! Op elke wens kunnen wij onze diensten aanpassen. Laat ons jou helpen met alles waarvan jij denkt dat een beetje hulp van onze kant wel zo prettig is!

Ceremoniemeester

Liever niet jouw allerliefste vriendin als ceremoniemeester vragen? Dat snappen wij heel goed! Op jouw trouwdag wil je dat al jouw dierbaren de hele dag kunnen genieten en mee kunnen maken. Gelukkig zijn daar dan de Chicks! In een persoonlijk gesprek leggen we graag uit wat we voor jullie kunnen betekenen!Trouwchicks Weddingstyling

Styling

Met de juiste aandacht kunnen wij jouw allerleukste dag net even wat leuker, toffer, hipper & persoonlijker maken. We doen jullie graag een styling voorstel, maken een gedetailleerd stylingplan en zorgen op de dag zelf dat alles tot in de puntjes gestyled is. Styling voor de hele dag of alleen voor de ceremonie of het diner, allemaal mogelijk!

Zin om kennis te maken? Mail ons!

Fotocredits: Ricon Fotografie, Bureau Cocoon, Serge Smulders Fotografie, Door Danny Fotografie

Gerelateerde artikelen

Large_zomer_bruiloft

De leukste zomerse trouwideeën

Large_workshop_weddingplanner_1

Workshop: Plannen als een Pro

Large_trouwblad_bruidsmagazine

Inspirerend bruidsmagazine

Large_bruidsbeurs_trouwbeleving

Trouwbeleving Events 2019-2020

Gerelateerde bedrijven