18 februari: WeddingFair Utrecht « Huwelijk

18 februari: WeddingFair Utrecht

Dus, trouw je in 2024/2025, ben je pas gevraagd of zet je puntjes op de i voor jouw trouwdatum Dan is deze trouwbeurs in Utrecht er speciaal voor jou! Als je druk bezig bent met de planning van jullie perfect wedding dan wil je zeker alle life inspiratie  niet missen. Je krijgt een berg informatie van trouwspecialisten die vakkundige antwoorden hebben op al jouw vragen. 

Proeverij

Je kunt een verrassende proeverij doen, er is veel aandacht voor bruidsmode, je kunt schoentjes passen en ook de bruidegom wordt niet vergeten. Hij kan terecht voor zijn gehele outfit inclusief accessoires en zich verdiepen in trouwvervoer, de fotoreportage en de LIVE MUZIEK op het feest. Doe meer aan de WINACTIE op de beurs. Jouw complete bruiloft kun je op deze populaire trouwbeurs organiseren met specialisten voor elk detail van de trouwdag.

Jouw eerste cadeau

WeddingFair vindt dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek cadeau! Met meer dan 200 pagina’s aan weetjes, tips en nog veel meer. Het boek is te koop in boeken winkels voor 19,95. Maar jij als aanstaande bruid of bruidegom kan hem ophalen op een van de beurzen als jij het jaarboek reserveert.

Gratis entree

WeddingFair Utrecht zondag 18 februari 2024 van 10:30 uur tot 16:30 uur. Theater Stefanus, Braziliëdreef 2, 3562 CK Utrecht. 
 
Alle info op de website of volg het event op Facebook.

Reageren

Gerelateerde artikelen

18 februari: WeddingFair Utrecht

3 maart: Destination Limburg

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Gerelateerde bedrijven