Bruiloft op elk gewenste droomlocatie met TerraPaviljoen « Huwelijk

Bruiloft op elk gewenste droomlocatie met TerraPaviljoen

TerraPaviljoen is een mobiele glazen trouwlocatie van ruim 100m2. Als je wilt, kun je deze feestlocatie uitbreiden met twee stretchtenten. De tenten zijn er in diverse maten en kleuren. TerraPaviljoen is dus zowel geschikt voor een intieme bruiloft als voor een bruiloft met een groot gezelschap.

Terrapaviljoen dakterras

Het dakterras biedt daarnaast de mogelijkheid voor een lange tafel met veertig gasten….. of als het ultieme plekje voor je dj en het werpen van je boeket. Er is veel te bedenken. En de crew van TerraPaviljoen denkt graag met je mee! Ook qua extra inrichting. Ondanks de moderne ‘looks' van TerraPaviljoen zijn er vele stijlen op los te laten.

Hoe werkt het?

Een truck plaatst het paviljoen op je droomlocatie naar keuze. Voorwaarden om te plaatsen zijn eigenlijk altijd: Er moet een vrachtwagen kunnen komen en de bodem moet verhard zijn. Mocht de locatie niet verhard zijn (zoals het strand of een zachte bosgrond), dan kunnen er nog altijd rijplaten neergelegd worden.

Of je een speciale vergunning nodig hebt, ligt een beetje aan de locatie. Het verschilt per stad of/en per aantal personen of/en per terrein/gebied. Meestal wel, maar soms is een fee ook genoeg. Hoe hoog een fee is, ligt ook weer aan de vraag. Eigenlijk kan er altijd wel iets geregeld worden!

Terra Paviljoen huwelijkslocatie

TerraPaviljoen is een smaakvol ontworpen mobiel paviljoen. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Binnen vind je een open haard, climate control, een toiletgroep en een bar met koelruimte voor een hapje en drankje. TerraPaviljoen werkt met verschillende cateraars die aan alle culinaire wensen kunnen voldoen. Zelf alles in eigen handen houden? Dat mag ook.

Interesse?

Je mag altijd even komen kijken in de stalling. Bezoek enkel op afspraak. De huurprijs start rond de 5000 euro. Daarna kun je het zo gek maken als je maar wilt. Interesse? Neem contact op met TerraPaviljoen!

We staan je graag te woord.
terra@terrapaviljoen.nl
www.terrapaviljoen.nl

Reageren

Gerelateerde artikelen

De leukste zomerse trouwideeën

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven