Trouwen en feesten bij De Smockelaer « Huwelijk

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

De Smockelaer is een ideale trouw- en feestlocatie in Zuid Limburg: een zonnig terras, een gezellig café-restaurant (met open haard) en een overheerlijke kaart met streekgerechten uit Slenaken en Limburg.  Hoe je jullie trouwdag ook wilt invullen, wij helpen je daar graag bij.

Officiële trouwlocatie

De trouwdag is natuurlijk een unieke belevenis en daar hoort een unieke locatie bij. Zijn jullie op zoek naar een originele trouwlocatie in Zuid-Limburg? Romantisch, uniek, bijzonder en bij voorkeur waar jullie de hele dag kunnen doorbrengen? De Smockelaer biedt jullie deze zeer bijzondere locaties. De Smockelaer biedt officiële trouwlocaties: Villa A gen Beuke (bekend van Boer zoekt Vrouw) of het Vakwerkhuys op Landgoed Mechelen. De luxe accommodatie A gen Beuke bevindt zich bovenop de Schweiberg met een prachtig uitzicht over het Geuldal en het Vakwerkhuys is gelegen in het adembenemende Limburgse Heuvelland. Feestlocatie Zuid Limburg

Feesten en overnachten

De Smockelaer heeft diverse zalen voor een onvergetelijk trouwfeest. Dus of je nu met een select gezelschap de bruiloft wilt vieren of het liever groots aanpakt, bij ons kun je echt alle kanten op! Zo is Het Vakwerkhuys een prachtige feestlocatie met een romantische setting. Bij mooi weer kun je buiten onder het loof van de bomen elkaar eeuwige trouw beloven en daar ook jullie trouwdag verder vieren met het aansnijden van de bruidstaart, de toost en het diner.

Feest in één van de feestlocaties en overnacht in een groepsvilla of groepsaccommodatie. De ochtend begint al goed met een vers ontbijtje en leukste verhalen over een geweldig feest.

Pia van de Ven zei:

Graag zouden mijn aanstaande en ik een keer een kijkje willen komen nemen bij jullie trouwlocatie. Wanneer schikt dit? Mijn email: p.vandeven@hozl.nl Tel nr: 0620307047 Mvg, Pia van de Ven

Reageren

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

3 maart: Destination Limburg

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven