Nieuw & uniek! Trouwen in de donjon « Huwelijk
Large_trouwen_kasteel_rosendael_trouwlocatie

Nieuw & uniek! Trouwen in de donjon

Vanaf nu is het mogelijk om op die plek te trouwen. Zeg ‘ja, ik wil’ trouwen op kasteel Rosendael en ga voor een sprookjesachtige kasteelbruiloft in Rozendaal. Bij kasteel Rosendael hebben we liefde voor het vak, dus eigenlijk liefde voor liefde. Trouwen bij kasteel Rosendael betekent oprechte aandacht: of het bruidspaar nu één keer of tien keer langskomt, zij zijn van harte welkom.

Trouwen in de Torenzaal

Terwijl het bruidspaar naar de Torenzaal (de donjon) wordt geleid, de nieuwe trouwzaal van het kasteel, hebben de gasten bijna niet genoeg tijd om alle pracht en praal van de voorgaande kamers te bekijken. Middeleeuwse meubelstukken sieren de ruimtes. De inrichting lijkt wel hetzelfde gebleven als zevenhonderd jaar geleden; porseleinen kopjes, secretaires, oude boeken en schriften, overal hangen hertengeweien en indrukwekkende schilderijen.
Trouwlocatie in Rozendaal

De Torenzaal zelf is licht en biedt uitzicht op de schelpengalerij en het omliggende park. In het midden van de zaal staat het bruidsbankje met bijpassende stoelen voor de getuigen al voor het bruidspaar klaar. De ceremonie kan  feestelijk worden afgesloten met een huwelijkstoost op de romantische veranda van het kasteel.

Buiten trouwen in de rozentuin

Ook buiten trouwen is een optie. Er kan bij kasteel Rosendael midden in de rozentuin getrouwd worden, samen met alle gasten. Vergeet niet om een foto te maken bij de prachtige magnoliaboom, die in bloei een ontzettend romantisch decor vormt.

Prachtige Oranjerie

Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Zo kunnen alle bloemstukken besteld worden, maar mag het bruidspaar ook zelf de bloemen laten samenstellen. Tevens beschikt kasteel Rosendael over een prachtige Oranjerie met een eigen cateraar, dus ook de huwelijksfestiviteiten zoals de receptie, het diner en het feest kunnen verzorgd worden.

Bruiloftsfotoshoot in de kasteeltuin

In het park rondom het kasteel zijn veel sprookjesachtige plekken waar bruidsparen foto’s kunnen nemen. Zo mag een bezoekje aan de beroemde Bedriegertjes niet ontbreken en ook de schelpengalerij leent zich uitstekend voor bruidsfoto's.
Trouwlocatie in Rozendaal

Terwijl de gasten worden vermaakt met een rondleiding door het kasteel en het park, heeft het bruidspaar alle tijd om foto’s te laten maken en even tot rust te komen. Geniet met gesloten ogen van het gekletter van de cascades, de fluitende vogels, het gezoem van de bijen. Ook een fotoshoot in de prachtige salons van het kasteel behoort tot de mogelijkheden!

Meer informatie en persoonlijk de sfeer komen proeven? Neem contact met ons op voor een privérondleiding op het kasteel! Bel ons: 026-3644645 of mail naar rosendael@glk.nl. Graag tot ziens!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_trouwen_kasteel_rosendael_trouwlocatie

Nieuw & uniek! Trouwen in de donjon

Gerelateerde bedrijven